1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ζωδιακές προβλέψεις για το καλοκαίρι


Το καλοκαίρι είναι περίοδος για φλερτ, για έρωτα… έστω για ξεπέτες. Κανείς δεν μένει ανεπηρέαστος από την κάψα – ειδικά αν μένεις στο κέντρο της πόλης, που καίγεσαι κυριολεκτικά από τα μέσα σου. Και σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ρωτήσαμε τα άστρα να μάθουμε αν θα καούμε και από άλλα πράγματα – όπως το πάθος – ή αν θα πέσει φωτιά να μας κάψει που θέλαμε και γκομενικά. Ιούνιο μήνα.

Κριός
Θα γνωρίσεις πολλά καινούρια άτομα μέσα στο καλοκαίρι, εκ των οποίων τα περισσότερα θα είναι και νέες ευκαιρίες για φλερτ. Προσοχή μόνο προς Αύγουστο μεριά, που ο ανάδρομος Ερμής θα μπλέξει λίγο την κατάσταση με την επικοινωνία για όλους.

Ταύρος
Ετοιμάσου να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου! Καλά, ίσως και όχι, αλλά εσύ ετοιμάσου να γνωρίσεις γενικά έναν έρωτα, και άσε το πεπρωμένο να κάνει την υπόλοιπη δουλειά. Εσύ να κρατάς τα μάτια σου (και την καρδιά σου) ανοιχτά.

Δίδυμοι
Αυτό το καλοκαίρι είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου και θα την περνάς υπέροχα μέχρι βαθύ Σεπτέμβριο. Μην σε πιάσουν οι ρομαντισμοί και η όρεξη να βρεις το λιμανάκι σου όμως· η φάση είναι πάρτι, πάρτι, πάρτι.

Καρκίνος
Ενώ όλα δείχνουν πως αυτό μπορεί να είναι ένα ωραίο καλοκαίρι για εσένα, μια ξαφνική αίσθηση νοσταλγίας μπορεί να σου χαλάσει λίγο την εικόνα. Φρόντισε να μην την πάρεις πολύ στα σοβαρά και να βγαίνεις από το σπίτι σου (σόλο ή όχι) για να έρχεσαι συχνά σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Λέων
Δεν είναι σπριντ, είναι μαραθώνιος. Κάπως έτσι βλέπεις τα ερωτικά σου αυτό το καλοκαίρι, που σημαίνει ότι θα περάσεις το επόμενο τρίμηνο φλερτάροντας, παίζοντας παιχνίδια μυαλού, κάνοντας μπόλικο σεξ και μην αφήνοντας κανέναν να σου πει τι θα έπρεπε να κάνεις διαφορετικά. Εσύ ξέρεις καλύτερα τους ρυθμούς σου.

Παρθένος
Πολλές ευκαιρίες για ταξίδι αυτό το καλοκαίρι, οπότε κανόνισε ρομαντικές διακοπές. Θα πέσουν μερικές μεγάλες συζητήσεις στο τραπέζι, όσον αφορά ζωή, μέλλον (και παιδιά) αν είσαι σε σχέση, οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να είσαι έτοιμος να διαχειριστείς.

Ζυγός
Θα παρατηρήσεις ότι σού βγαίνει μια τρελή ανάγκη για αλλαγή. Είτε στην ζωή σου γενικά, είτε στα ερωτικά σου, ακόμα και για το ντεκόρ του σπιτιού σου. Αγκάλιασε αυτή την ευκαιρία για αλλαγή, επειδή είναι μια έμπνευση που δεν έρχεται πολύ συχνά, και αφέσου για ένα καλοκαίρι στην τύχη. Είναι με το μέρος σου.

Σκορπιός
Απορεί κάποιος αν πούμε ότι το καλοκαίρι του Σκορπιού προβλέπεται γεμάτο σεξ; Όχι, δεν απορεί κανείς, οπότε πάμε παρακάτω.

Τοξότης
Αν έχεις συνηθίσει και βολευτεί στην εργένικη ζωή, αυτό το καλοκαίρι θα έρθει για να σε κάνει να ερωτευτείς, και να σε δυσκολέψει. Επειδή δύσκολα σπάνε οι συνήθειες, ακόμα κι αν παίζει έρωτας μεγάλος – ειδικά προσοχή με τον ανάδρομο μες στον Αύγουστο που είπαμε πιο πάνω.

Αιγόκερως
Εδώ όμως θα απορήσει πολύς κόσμος που θα πούμε ότι και του Αιγόκερου το καλοκαίρι προβλέπεται γεμάτο σεξ. Που, οκέι, δεν θα παγώσει η κόλαση, δεν θα γεμίσει ξαφνικά ο δρόμος Αιγόκερους σε οίστρο. Πάλι ρομαντικούλικα μπορεί να καταλήξει η φάση τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην γίνεις 100% Αιγόκερως (βλ. μαμούχαλος) και να βγεις και λίγο από το σπίτι.

Υδροχόος
Η πρώτη περίοδος του καλοκαιριού είναι διασκεδαστική και σέξι, αλλά τα πράγματα σοβαρεύουν πραγματικά από μέσα Ιουλίου προς αρχές Σεπτεμβρίου: Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, Υδροχόε. Μπορεί να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Και μακριά από πρώην μέσα στον Αύγουστο!

Ιχθείς
Όχι πολύς χρόνος για ερωτικά αυτό το καλοκαίρι, επειδή προτεραιότητα παίρνουν τα ζητήματα του σπιτιού. Που σημαίνει μια πιθανή μετακόμιση, ανακαίνιση, αλλά επίσης δεν σημαίνει ότι ο έρωτας δεν μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα εκεί που δεν το περιμένεις. Μην το πολυσκέφτεσαι και όλα καλά θα πάνε.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα