1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Γιατί κομπλάρει το κάθε ζώδιο τις σχέσεις του;


Δεν είναι όλοι καλοί στο ίδιο πράγμα. Όπως δεν έχουν και όλοι τις ίδιες αδυναμίες. Και όταν μιλάμε για σχέσεις, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές αδυναμίες για να διαλέξεις. Γι’ αυτό άλλωστε λένε πως οι σχέσεις είναι δύσκολες. Εμείς όμως, ξεκάθαρα από ανθρωπολογικό ενδιαφέρον, αποφασίσαμε να σου φτιάξουμε μια περιεκτική λίστα με τα πιο αδύναμα σημεία του κάθε ζωδίου στις σχέσεις.

Εναλλακτικά, μια λίστα με τους τρόπους που το κάθε ζώδιο θα σκοτώσει μια σχέση – πολλές φορές και πριν καν ξεκινήσει.

Κριός
Θα πάει από το 0 στο 100 όσον αφορά το πόσο θεωρεί τον σύντροφό του άβουλο ακόλουθο. Θα οργανώνει εκδρομές, θα παραγγέλνει φαγητά, δεν θα ρωτάει ποτέ. Κάποια στιγμή, είτε ο σύντροφος θα εκνευριστεί, είτε η πρωτοβουλία θα ξεφύγει από το πλαίσιο του ντελίβερι και θα βρεθείτε να έχετε πάρει από κοινού δάνειο για νέο αυτοκίνητο.

Ταύρος
Δεν είναι εύκολη υπόθεση να τα έχεις με έναν Ταύρο, κυρίως επειδή θα πρέπει να περάσεις τις Επτά Ιερές Δοκιμασίες. Κα μετά τις επτά ανίερες, έναν μπόνους γύρο για δοκιμασίες που θα σκεφτεί επιτόπου, και μετά πρέπει να ελέγξουμε και τις ακροβατικές σου ικανότητες… ε, και μέχρι να φτάσουμε εκεί, ο περισσότερος κόσμος έχει βαρεθεί.

Δίδυμοι
Χρειάζεται πολύ χρόνο και ενδοσκόπηση για να το πάρει απόφαση ότι θα κάνει σχέση με κάποιον άνθρωπο, φοβάται μην το μετανιώσει. Και αυτό δεν είναι παράλογο, όλοι μπορούν να το περάσουν. Το πρόβλημα είναι πως ο πολύς χρόνος και η ενδοσκόπηση για τον Δίδυμο σημαίνει και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Καλή τύχη.

Καρκίνος
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Καρκίνου είναι ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να πιστεύει στην δύναμη της αγάπης. Πράγμα που ακούγεται ρομαντικό, αλλά στην πράξη μεταφράζεται σχεδόν κάθε φορά ως “Γνώρισα ένα προβληματικό άτομο, μπορεί να μου είπε και ευθέως ότι δεν ψάχνει σχέση, αν περάσει όμως λίγο καιρό μαζί μου θα αλλάξει γνώμη”. Οι επίσημοι κουκλοπαίχτες του ζωδιακού κύκλου.

Λέων
Έχει δύο άκρα, τα οποία τα λατρεύει τόσο πολύ που δεν ξέρει ποιο να διαλέξει: Είτε πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, άρα κανείς δεν αξίζει να είναι μαζί του, είτε πιστεύει πως είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, άρα ο πήχης πέφτει κάτω απ’ την κρούστα της Γης. Προφανώς και δεν έχει ενδιάμεσο.

Παρθένος
Δεν αρχίζουν όλες οι σχέσεις με κεραυνοβόλο έρωτα. Για την ακρίβεια, οι περισσότερες σχέσεις αρχίζουν από κάτι πολύ πιο χαλαρό και μετά χτίζονται. Σε αυτό το χτίσιμο, τον Παρθένο τον λες και λίγο τεμπέλη. Αν δεν το νιώσει από την αρχή, δεν θα παλέψει και τόσο για να το νιώσει αργότερα.

Ζυγός
Προσέχει τόσο πολύ να πει τα σωστά πράγματα και να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις, που οι άνθρωποι καταλήγουν να γοητεύονται από κάποιον άλλο. Τώρα, το πόσο από ένα σημείο και μετά η Μάσκα γίνεται ο Ζυγός και ο Ζυγός γίνεται η Μάσκα… ναι. Δεν ξέρουμε, μας αρκεί το πρώτο σκέλος για να κρατήσουμε ασφαλή απόσταση.

Σκορπιός
Είναι τόσο παθιασμένος άνθρωπος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως παθιάζεται μόνο με το πάθος. Αυτό είναι μεγάλη παρεξήγηση, μιας και μόλις τελειώσει το πάθος (ο αρχικός ενθουσιασμός, δηλαδή), παθιάζεται ακαριαία και με το κόνσεπτ του να γίνεται καπνός.

Τοξότης
Μια σχέση αρχίζει να τον καταπιέζει και να του κόβει τον αέρα προτού ξεκινήσει, τις περισσότερες φορές. Με την ιδέα της σχέσης έχει το πρόβλημα, αλλά για κάποιον λόγο εξακολουθεί να κυνηγά σχέσεις. Είτε θα παρατήσει το παιχνίδι, είτε θα δουλέψει την σχέση του με τις σχέσεις. Κατά συρροή σχεσάκιας ο Τοξότης.

Αιγόκερως
Θέλεις να ξεκινήσεις σχέση με έναν Αιγόκερω; Καλή τύχη, δοκίμασε να κλείσεις ραντεβού. Κι αν αυτό σου ακούγεται σαν το κλασικό με τον εργασιομανή Αιγόκερω, δεν το εννοούμε έτσι. Εννοούμε ότι α) η κοινωνική του ζωή πάντα μπαίνει πιο ψηλά από τα ερωτικά, και β) αλήθεια θα χρειαστεί οργάνωση και πολύ ξεκάθαρα σημάδια για να πάρει χαμπάρι και να ασχοληθεί με τα ερωτικά.

Υδροχόος
Θα γνωρίσεις έναν Υδροχόο, θα περάσετε πολύ ωραία, και μετά θα κάνεις πέντε βδομάδες να τον ξαναδείς. Ή θα τον βλέπεις σταθερά με την παρέα του. Για τον Υδροχόο αυτά τα πράγματα δεν έχουν τεράστια διαφορά, αλλά οι Υδροχόοι έχουν τις κοινωνικές δεξιότητες ενός από εκείνους τους μοναχούς που παίρνουν όρκο σιωπής και ανεβαίνουν σε μια ψηλή πέτρα για δέκα χρόνια.

Ιχθείς
Για ζώδιο που έχει τόσα πολλά συναισθήματα, του Ιχθ σίγουρα δεν του αρέσει να τα εκφράζει. Οι Ιχθείς πιστεύουν ότι ο σωστός σύντροφος πρέπει να ξέρει τι νιώθεις καλύτερα κι από τον ίδιο σου τον εαυτό – που είναι απλώς ο τεμπέλικος τρόπος να παραδεχτούν ότι δεν ξέρουν να αναγνωρίζουν αυτά που νιώθουν. Αν τους ρωτήσεις, θα σου απαντήσουν ότι δεν έχεις στάλα ρομαντισμού μέσα σου, αλλά ακόμα κι αυτό μάλλον θα το πουν με απάθεια.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα