1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 πράγματα που πρέπει να λες στον σύντροφό σου σε καθημερινή βάση


Όσα χρόνια και να έχεις μια σχέση είναι σημαντικό να διατηρείς τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου ώστε να παραμένει η σχέση σας υγιής. Παρακάτω θα διαβάσεις αυτά τα 6 πράγματα που πρέπει να λες πολύ συχνά στον αγαπημένο σου. Μπορεί να μην χρειάζεται πάντα να τα λες αλλά να τα δείχνεις και με τις πράξεις σου.

#1. Σε αγαπώ!
Οι δύο πιο όμορφες λέξεις στον κόσμο πρέπει να λέγονται τακτικά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Μπορεί να μην χρειαστεί να το πεις κάθε μέρα αλλά με μια πράξη σου να του το δείξεις.

#2. Σε θέλω!
Ακόμα μια φράση που θα θέλει να ακούει ο αγαπημένος σου είναι το «Σε θέλω». Φυσικά και μόνο να φορέσεις τα σέξι εσώρουχά σου και να εμφανιστείς μπροστά του ενώ βλέπει τηλεόραση…το μήνυμα θα το πιάσει.

#3. Εκτιμάω όλα όσα κάνεις
Οι περισσότεροι άντρες θέλουν να νιώθουν πως εκτιμούνται όλα όσα προσφέρουν σε ένα σπίτι. Μπορεί να μην κάνουν τόσα όσα μια γυναίκα αλλά έχουν την ανάγκη να ακούν έναν καλό λόγο.

#4. Είμαι περήφανη για εσένα
Ακόμα μερικές λέξεις που θα τον κάνουν να νιώσει όμορφα που σε έχει στη ζωή του. Ακόμα και αν σε εκνευρίζει αρκετά είμαι σίγουρη ότι μπορείς να βρεις κάποιους λόγους για τους οποίους είσαι περήφανη που είναι αυτός ο άντρας σύντροφός σου.

#5. Σε ευχαριστώ που με βοήθησες
Μπορεί οι γυναίκες να προσφέρουμε σε μεγαλύτερο βαθμό στο σπίτι αλλά οι άντρες είναι αυτοί που θέλουν επιβράβευση σε καθετί που κάνουν.

#6. Σε θαυμάζω
Μην ξεχνάς να του λες που και που πόσο τον θαυμάζεις. Αν εκείνος είναι χαρούμενος και νιώθει καλά, να ξέρεις πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είσαι και εσύ ευτυχισμένη.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές οι αλλαγές στους πλανήτες θα φέρουν τα πάνω κατω στην ερωτική σου ζωή

Ποια ζώδια θα ερωτευθούν παράφορα τον Αύγουστο;

Ποια ζώδια θα ερωτευθούν παράφορα τον Αύγουστο; (Μέρος ΙΙ)




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα