1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Εσύ τι θα φορέσεις πάνω από το μαγιό φέτος το καλοκαίρι; Η Χριστίνα Κοντοβά μάς δίνει την τέλεια λύση


Να σας πω την αλήθεια, αυτό το μοτίβο μαγιό και από πάνω παρεό για τις στιγμές που πρέπει να είσαι λίγο πιο… ντυμένη ενώ ακόμα είσαι στο beach bar ή στο παραλιακό ταβερνάκι, με έχει κουράσει. Κάπου μου φαίνεται πολυφορεμένο look και συμβατικό, όσο μοντέρνο ή προχώ κι αν είναι το παρεό. Και να, λοιπόν, που η Χριστίνα Κοντοβά από την Ίο, όπου βρέθηκε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, μας έδωσε την ιδέα που αναζητούσαμε εδώ και καιρό για τα beach looks μας.

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι αγαπημένη σχεδιάστρια, η οποία μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram μας δίνει έμπνευση για εμφανίσεις όλη μέρα και για κάθε σεζόν.

Αυτή τη φορά, η Χριστίνα Κοντοβά βρέθηκε στην Ίο όπου πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και δημοσίευσε στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την εξόρμησή της, βάζοντας τους χιλιάδες followers σε καλοκαιρινό mood.

Σε μερικές από αυτές, μάλιστα, τη βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό, απολαμβάνοντας την ομορφιά του νησιού στο έπακρο και από πάνω, τι; Η πιο απλή και διαχρονική λύση. Ένα oversized πουκάμισο.

Η Χριστίνα Κοντοβά, λοιπόν, φορά ένα κόκκινο, στιλάτο μαγιό και για cover-up ένα oversized ριγέ πουκάμισο σε ανδρική γραμμή, το οποίο είναι αέρινο, απίστευτα στιλάτο και κάνει τις εμφανίσεις στην παραλία πιο ενδιαφέρουσες. Εσύ μπορείς να διαλέξεις το δικό σου ιδανικό πουκάμισο που θα φορέσεις στην παραλία με το μαγιό, αλλά και στο γραφείο ή σε μια βόλτα, με σορτσάκι, φαρδύ παντελόνι, και αθλητικά, slides ή αρχαιοελληνικά σανδάλια.

Διαβάστε επίσης

Αύγουστος Κορτώ: Αντιμέτωπος ξανά με την κατάθλιψη – Συγκινεί η ανάρτησή του

Νόνικα Γαληνέα: Συγκίνηση στο τελευταίο “αντίο” – Συντετριμμένες οι τρεις κόρες της


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα