1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 2023 για 25.000 ανέργους ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ!!! Πληρωμή ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΑΜΕΑ, ΝΑΤ!!

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 2023 για 25.000 ανέργους ΟΑΕΔ (oaed.gr) ΔΥΠΑ!!! Πληρωμή ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΑΜΕΑ, ΝΑΤ!! – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:Παρατείνεται για τέσσερις μήνες το πρόγραμμα «Προώθηση της Απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, υπηρεσίες Υπουργείων και άλλους φορείς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΕΚΤΑΚΤΗ σοβαρή ΕΙΔΗΣΗ για τους ΑΓΡΟΤΕΣ και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ « Πρόωρη» ΠΛΗΡΩΜΗ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ

Όπως διευκρινίζεται στην σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 797- 16.2.2023) μετά το πέρας της οκτάμηνης διάρκειας απασχόλησης, οι ωφελούμενοι συνεχίζουν να απασχολούνται για επιπλέον 4 μήνες υπό τους ίδιους όρους –που ορίζονται στη σχετική δημόσια πρόσκληση- και στις ίδιες θέσεις ανά φορέα και ειδικότητα, σε Δήμους, Περιφέρειες και λοιπά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.

Ωφελούμενοι των οποίων η σύμβαση έχει λήξει πριν τη δημοσίευση της ΚΥΑ, επανατοποθετούνται στις θέσεις τους από την έναρξη ισχύος της απόφασης για όλο το χρονικό διάστημα της επέκτασης του προγράμματος.

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 2023 για 25.000 ανέργους ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ!!! Πληρωμή ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΑΜΕΑ, ΝΑΤ!! – Ξεκινάνε οι πληρωμές!

Στις 22 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Μαρτίου 2023 και  η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 24 Φεβρουαρίου.

Στα πόσα των συντάξεων Μαρτίου θα περιλαμβάνεται και αναδρομικά το ποσό που αντιστοιχεί στην αύξηση 7,75% για τον μήνα Ιανουάριο που δεν έχει πληρωθεί.

-Για παράδειγμα ένας συνταξιούχος που λαμβάνει τον μήνα 850 ευρώ με την αύξηση του 7,75%, το μηνιαίο όφελος που θα έχει θα είναι περίπου 66 ευρώ, ενώ το ετήσιο 792 ευρώ.

Άρα με τη σύνταξη Μαρτίου θα λάβει άλλα 66 ευρώ την αύξηση του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για όλα τα ταμεία:

  • Την Τετάρτη 22 Φεβρουάριου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ (oaee.gr)ΟΓΑ (oga.gr), ΝΑΤ (nat.gr)ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ (ika.gr)ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ (ika.gr)ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

ΕΚΤΑΚΤΗ εξέλιξη για ΟΠΕΚΑ και πληρωμή ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ Α21, ΚΕΑ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΑΜΕΑ, Στρατιωτικών, ΕΦΚΑ!!!

ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΡΑ 2023!! Έκτακτο δελτίο : Τι θα πάρετε για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΦΚ- ΕΛΓΑ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ πριν τις Απόκριες!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα