1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ!!! ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ 2023- Στον δρόμο από σήμερα για ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΑ!!! – ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ Αίτηση !!

ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ!!! ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ 2023- Στον δρόμο από σήμερα για ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr), ΕΛΓΑ!!! – ΑΣΕΠ (www.asep.gr) ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ Αίτηση !! – Αντιδρούν δυναμικά οι αγρότες!

NEWS: Το στήσιμο  μπλόκου με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα την Παρασκευή 3 Φλεβάρη, αποφάσισαν οι αγρότες που συμμετείχαν στις 1 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην σύσκεψη που οργάνωσαν οι Αγροτικοί Σύλλογοι της επαρχίας του Τυρνάβου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΩΡΑ: ΠΛΗΡΩΜΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΙΣ 31/1/2023- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΑΜΕΑ, ΟΠΕΚΑ Α21, ΚΕΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!

Οι αγρότες θα μαζευτούν στα χωριά τους στις 14:30 μ.μ. και θα κατευθυνθούν ύστερα στο χώρο που θα στηθεί το μπλόκο.

Ταυτόχρονα ζητούν από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος θα βρίσκεται την Κυριακή στο Τύρναβο, να απαντήσει στα αιτήματα που έχουν και αφορούν κατά κύριο λόγο την  αναπλήρωση εισοδήματος για όλες κάθετα τις ποικιλίες ροδάκινων – νεκταρινιών, επιτραπέζιων και οινοποιήσιμων σταφυλιών, αχλαδιών, κερασιών, αμυγδάλων.

Βγαίνουν τρακτέρ και στον Πλατύκαμπο

Το πρώτο μπλόκο με τρακτέρ στη διασταύρωση της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου με Αγιά, στο ύψος της Γαλήνης, έστησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου αγρότες από την περιοχή του Πλατυκάμπου Λάρισας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Πορεία αγροτών στη Φθιώτιδα

Σε μηχανοκίνητη πορεία με συλλαλητήριο στην Αμφίκλεια και συμβολικό κλείσιμο της παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στις 2 Φεβρουαρίου προχώρησαν αγρότες από το μπλόκο της Αμφίκλειας, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους. Στο πλευρό τους βρέθηκε οργανωμένο μπλοκ από Αγροτικό Σύλλογο και το μπλόκο Αταλάντης, καθώς και αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας.

Ο χάρτης των ενεργών μπλόκων σε όλη την Ελλάδα

  • Με νέα τρακτέρ ενισχύθηκε την 1η Φεβρουαρίου το μπλόκο που έχει στηθεί κάτω από τον Ε65, στην παλιά Εθνική Οδό Καρδίτσας – Αθήνας και στον δρόμο Λάρισας – Καρδίτσας.
  • Στη Λάρισα, οι αγρότες του δήμου Κιλελέρ παρέταξαν  τα τρακτέρ τους στον κόμβο Πλατύκαμπου
  • Οι Αγροτικοί Σύλλογοι της επαρχίας Τυρνάβου βγάζουν τα τρακτέρ τους και στήνουν μπλόκο τη Παρασκευή 3 Φλεβάρη, στις 3 μ.μ. έξω από τον Τύρναβο.
  • Οι αγρότες της Μαγνησίας παραμένουν με τα τρακτέρ τους στο μπλόκο στον Ριζόμυλο, στην παλιά Εθνική Οδό Βόλου – Λάρισας.
  • Στο μπλόκο στο Μεσημέρι Έδεσσας, οι αγρότες, κυρίως κερασοπαραγωγοί, καθημερινά πληθαίνουν.
  • Στους δρόμους παραμένουν οι αγρότες σε Άρνισσα (κόμβος Αλυσίδα), Σκύδρα (Μαυροβούνι και Πλεύρωμα).
  • Οι αγρότες από τα χωριά του δήμου Πέλλας ενισχύουν συνεχώς το μπλόκο στο Γυψοχώρι.
  • Στην Ημαθία, οι αγρότες παραμένουν και ενισχύουν τα μπλόκα στον κόμβο της Κουλούρας, στον κόμβο στην Τάφρο 66 και στη διασταύρωση Νάουσας.
  • Τα τρακτέρ παραμένουν στην πλατεία του Καινούργιου όπως και στο 1ο χιλιόμετρο της οδού Βόνιτσας – Λευκάδας στην Αιτωλοακαρνανία.
  • Οι παραγωγοί κατέληξαν στο Άργος έχουν παρατάξει τα μηχανήματά τους έξω από τη τοπική ΔΕΗ και παραμένουν εκεί, ενώ προχώρησαν και σε συμβολικό αποκλεισμό της επαρχιακής οδού Αργους – Κορίνθου.
  • Στη Μεσσηνία τα τρακτέρ παραμένουν παραταγμένα στον σταθμό του ΟΣΕ στη Μεσσήνη και στην πλατεία του Χανδρινού.
  • Μπλόκο στον κόμβο του Φιλώτα από τον Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας
  • Στην Πρέβεζα, μετά το μπλόκο που στήσανε οι αγρότες του Φαναρίου Πάργας στη γέφυρα Βουβοπόταμου – Γλυκής, σειρά πήραν οι αγρότες της περιοχής του πρώην δήμου Λούρου που έστησαν το δικό τους μπλόκο στον Λούρο.
  • Στον κόμβο του Άη Γιάννη στην παλιά Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας έχουν στήσει το μπλόκο τους από το μεσημέρι της Κυριακής αγρότες από τη Λιβαδειά, ενώ σε ετοιμότητα παραμένουν οι αγρότες στα μπλόκα που έχουν στήσει σε Αταλάντη και Αμφίκλεια.

Οι κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών περιλαμβάνουν:

  • Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και των Συλλόγων Πελοπίου και Περιχώρων, Καυκονίας και Χελιδονιού θα προχωρήσει σε πανηλειακό συλλαλητήριο στον Πύργο, την Τρίτη 7 Φλεβάρη, με προσυγκέντρωση στις 11.40 π.μ. στον κόμβο Αγίου Γεωργίου, καλώντας σε μαζική συμμετοχή. Μέχρι τότε θα γίνουν περιοδείες ενημέρωσης στα χωριά του νομού.
  • Την Παρασκευή 3 Φλεβάρη στις 6 μ.μ., ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος στη Πυργέλλα Άργους καλεί σε σύσκεψη στο χώρο που έχουν συγκεντρωθεί τα τρακτέρ μπροστά απ’ τη τοπική ΔΕΗ, πραγματοποιώντας μέχρι τότε και περιοδείες ενημέρωσης στα χωριά.

Νέο μπλόκο στον κόμβο του Φιλώτα, εξορμήσεις σε Ε-65, κλιμάκωση κινητοποιήσεων

Όλο και περισσότεροι αγροτικοί σύλλογοι ανά την χώρα εισέρχονται στον χορό των αγροτικών κινητοποιήσεων, με μπλόκα να στήνονται σε παράπλευρους του εθνικού οδικού δικτύου είτε σε κομβικά σημεία της παλιάς εθνικής οδού. Στις 31 Ιανουαρίου οι αγρότες της Ανατολικής Εορδαίας και της Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας παίρνουν θέση στον κόμβο του Φιλώτα.

Με ή χωρίς μπλόκα, φαίνεται πάντως ότι η κυβέρνηση έχει λίγο έως πολύ διαμορφώσει τις προεκλογικές της παροχές, οι οποίες όμως δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες ακόμα και εκείνων των παραγωγών που έχουν λαμβάνειν από τα ειδικά πακέτα κρατικών ενισχύσεων που ανακοινώνονται τις τελευταίες ημέρες. Και αυτό γιατί τα ποσά που έχουν ανακοινωθεί δεν ανταποκρίνονται στο μέγεθος της ζημιάς την οποία επικαλούνται οι παραγωγοί, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στην περίπτωση των ροδάκινων. 

Ένα από τα επαναλαμβανόμενα αιτήματα στα πλαίσια που καταθέτουν αγροτικοί σύλλογοι ιδίως από τη Βόρεια Ελλάδα, είναι τα 72 ευρώ το στρέμμα που είχαν δοθεί τον περασμένο Δεκέμβριο σε μέλη Ομάδων Παραγωγών με κηπευτικά και σε βιοκαλλιεργητές επιτραπέζιου σταφυλιού. Το άνοιγμα της εν λόγω ενίσχυσης και στους υπόλοιπους αγρότες που δεν συμμετέχουν σε κάποιο σχήμα το οποίο ακολουθεί περιβαλλοντικές δεσμεύσεις (το κριτήριο που είχε εισαχθεί για την ενίσχυση τότε) θα μπορούσε να δώσει σήμα για επιστροφή των τρακτέρ στα χωράφια. 

Κατά τα λοιπά, το κοινό πλαίσιο – ομπρέλα που έχει καταθέσει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, εξακολουθεί να καλύπτει αόριστα τα επιμέρους κλαδικά αιτήματα, ωστόσο φαίνεται πως οι προσδοκία που έχει καλλιεργηθεί σε αρκετούς παραγωγούς γίνεται αφορμή για συμμετοχή στον αγώνα των μπλόκων. 

Ο χάρτης των ενεργών μπλόκων σε όλη την Ελλάδα

  • Μια βδομάδα συμπλήρωσαν οι αγρότες από τα χωριά της Εδεσσας στο μπλόκο του Μεσημερίου, ενισχύοντας καθημερινά την παρουσία τους.
  • Στην Ημαθία, οι αγρότες παραμένουν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Κουλούρας, στη διασταύρωση της Νάουσας και στο Αγγελοχώρι, ενώ μέσα από περιοδείες και συσκέψεις προετοιμάζουν την ενίσχυση των μπλόκων.
  • Στην Πρέβεζα, μετά το μπλόκο που στήσανε οι αγρότες του Φαναρίου Πάργας στη γέφυρα Βουβοπόταμου – Γλυκής, σειρά πήραν την Κυριακή 29 του μήνα οι αγρότες της περιοχής του πρώην δήμου Λούρου που έστησαν το δικό τους μπλόκο στον Λούρο. 
  • Σε αποκλεισμό της κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου προχώρησαν στις 30 Ιανουαρίου αγρότες από το μπλόκο στο Καστρί Μακρακώμης.
  • Πορεία με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα, από τη διασταύρωση στο Μετόχι μέχρι το Μαντούδι,  πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Αννας στην Βόρεια Εύβοια.
  • Στον κόμβο του Αη Γιάννη στην παλιά Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας έχουν στήσει το μπλόκο τους από το μεσημέρι της Κυριακής αγρότες από τη Λιβαδειά, ενώ σε ετοιμότητα παραμένουν οι αγρότες στα μπλόκα που έχουν στήσει σε Αταλάντη και Αμφίκλεια.
  • Στην Αιτωλοακαρνανία, στην πλατεία του χωριού τους έχουν παρατάξει από την Παρασκευή τα τρακτέρ τους βιοπαλαιστές παραγωγοί του Καινούργιου.
  • Στη Μεσσηνία, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης πραγματοποιεί συγκέντρωση με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα στον σταθμό του ΟΣΕ από χτες, Δευτέρα. 
  • Στη Λακωνία, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος δήμου Ευρώτα θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στη γέφυρα Ευρώτα.

Οι κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών περιλαμβάνουν:

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου:

  • Στη Δυτική Μακεδονία, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας καλεί αγρότες και κτηνοτρόφους με τα τρακτέρ και τα μηχανήματά τους σε στήσιμο μπλόκου στον κόμβο Φιλώτα, στις 11 π.μ.
  • Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Εβρου και Αγροτικοί Σύλλογοι καλεί σε συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας στις 11 π.μ.
  • Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας καλεί σε μοτοπορεία στις 11 π.μ., από το αεροδρόμιο στο νοσοκομείο.

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου

  • Στην Ηλεία, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και Αγροτικοί Σύλλογοι καλούν στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση με τρακτέρ και μηχανήματα στην επαρχιακή οδό Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας (ύψος διασταύρωσης Πελοπίου).
  • Οι αγρότες των Φαρσάλων θα βγάλουν τα τρακτέρ τους στην είσοδο της πόλης. Στις 7 μ.μ στο θέατρο «ΜΑΞΙΜ» θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη οι Αγροτικοί Σύλλογοι της επαρχίας Τυρνάβου.
  • Στην Αιγιάλεια ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας» καλεί σε συγκέντρωση τους αγρότες και κτηνοτρόφους έξω από την Παναιγιάλεια Ενωση στις 11 π.μ.
  • Στην Αργολίδα οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί και ο Αγροτοκτηνοτρογικός Σύλλογος θα βγάλουν τα τρακτέρ στο δρόμο στις 11 το πρωί στην Πυργέλα. Θα ακολουθήσει πορεία στούς δρόμους του Άργους, πού θα καταλήξει στην ΔΕΗ Αργους.
  • Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων οργανώνει συλλαλητήριο την Κυριακή 12 Φλεβάρη, στις 11 π.μ. στον ΒΟΑΚ, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση προς τα Μεγάλα Χωράφια.
  • Οι αγρότες της Μαγνησίας παραμένουν με τα τρακτέρ τους στο μπλόκο στον Ριζόμυλο, στην παλιά Εθνική Οδό Βόλου – Λάρισας, όπου καλούν όλους τους φορείς του νομού να συμπαρασταθούν έμπρακτα στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν. 

Η ανακοίνωση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας

Στο κόμβο του Φιλώτα βγαίνουν το πρωί της 31ης Ιανουαρίου τα τρακτέρ, σε συνέχεια των κινητοποιήσεων στη Καρδίτσα, με αιχμή του δόρατος των διεκδικήσεων να αποτελεί η καταβολή αποζημίωσης για όλες τις ποικιλίες ροδάκινων, συμπύρηνων, νεκταρινιών, βερίκοκων, σταφυλλιών  και κερασιών σε όλες τις περιοχές, καθώς και η πληρωμή των 72,7 ευρώ το στρέμμα σε όλους.

Κάλεσμα στο τοπικό αγροτικό πληθυσμό να βγει με τρακτέρ στον κόμβο Φιλώτα την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. απευθύνει μέσω ανακοίνωσης ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας συστρατεύεται με το κάλεσμα της ΠΕΜ η οποία καλεί σε «πανελλαδικό ξεσηκωμό και μαχητικές κινητοποιήσεις».

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος καλεί όλους τους συναδέλφους αγρότες, κτηνοτρόφους και τους αγροτικούς συλλόγους να πάρουν θέση και να βγουν με τα τρακτέρ και τα μηχανήματά τους σε στήσιμο μπλόκου στον κόμβο Φιλώτα, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 11:00, ζητώντας από την τοπική κοινωνία και φορείς να είναι στο πλευρό του.

Οι παραγωγοί απαιτούν την καταβολή αποζημίωσης για όλες τις ποικιλίες ροδάκινων, συμπύρηνων, νεκταρινιών, βερίκοκων, σταφυλλιών  και κερασιών σε όλες τις περιοχές, καθώς καιγια την κρίση που προκάλεσε ο πόλεμος και να δοθούν τα 72,7 ευρώ το στρέμμα σε όλους τους αγρότες.

Μεταξύ των διεκδικήσεων ξεχωρίζει το αίτημα να παραμείνουν οι συνδεδεμένες στα ροδάκινα, στους καρπούς με κέλυφος και σε όλα τα μήλα, ενώ οι αγρότες ζητούν να μπουν οι περιοχές της Εορδαίας και του Αμυνταίου στην συνδεδεμένη του καλαμποκιού.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ!!! ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ 2023- Στον δρόμο από σήμερα για ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΑ!!! – ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ Αίτηση !! – Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) βρίσκονται δύο προκηρύξεις που αφορούν συνολικά 81 μόνιμες θέσεις.

Οι δύο συγκεκριμένες προκηρύξεις, σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ σχεδιάζεται να αποσταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο εντός του Φεβρουαρίου ή το αργότερο στις αρχές Μαρτίου. Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι διαδικασίες μπορεί και να «παγώσουν», εφόσον προκηρυχθούν εκλογές.

Στην περίπτωση αυτή, η επανεκκίνηση των διαδικασιών θα γίνει μετά τις κάλπες και τον σχηματισμό κυβέρνησης. Μόνο δεδομένο – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – τα στελέχη του ΑΣΕΠ θεωρούν τη διενέργεια του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού (προκήρυξη 2Γ/2022) , που όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου 2023.

Πάντως σε κάθε περίπτωση οι δύο πρώτες προκηρύξεις που θα ανακοινώσει το ΑΣΕΠ για το 2023 είτε μέχρι τις κάλπες, είτε μετά από αυτές θα είναι:

Α) Προκήρυξη 1Κ/2023 για 52 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ειδικότερα η πρώτη προκήρυξη της νέας χρονιάς, με αριθμό 1Κ/2023, που θα αποστείλει το ΑΣΕΠ για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο, θα αφορά το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο διαγωνισμός θα γίνει για την κάλυψη 52 μόνιμων θέσεων (σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν. 4754/2021) που θα αφορούν υποψηφίους των κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Θα προσληφθούν σύμφωνα με πληροφορίες κυρίως πτυχιούχοι πληροφορικής και διοικητικοί.

Η επιλογή του νέου προσωπικού θα γίνει εξ’ ολοκλήρου από το ΑΣΕΠ, στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων:
Βαθμός τίτλου σπουδών
Δεύτερος τίτλος σπουδών (αν υπάρχει)
Ενδεχόμενα μεταπτυχιακά
Γνώση ξένης γλώσσας
Γνώση χειρισμού Η/Υ
Συναφής εμπειρία

Β) Προκήρυξη 2Κ/223 για 29 μόνιμες θέσεις σε Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων

Με 29 μόνιμους υπαλλήλους θα ενισχυθούν Τοπικοί Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων. Η συγκεκριμένη προκήρυξη θα είναι η 2Κ/2023 και σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), η προκήρυξη έχει αποσταλεί στους φορείς για συμφωνία. Μετά την έγκριση των φορέων η προκήρυξη θα λάβει το δρόμο για το Εθνικό Τυπογραφείο.

Η προκήρυξη αφορά:

— Την πλήρωση τριών (3) θέσεων Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Β’ και Γ’ Ζώνης Μεσσαράς

— Την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στον ΓΟΕΒ Ορεστιάδας

— Την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Αχέροντα Γλυκής

— Την πλήρωση δύο (2) θέσεων Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Μικρού Μοναστηρίου

Την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Βέροιας

— Την πλήρωση τριών (3) θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων

— Την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Αραπίτσης Ναούσης

— Την πλήρωση μίας (1) θέσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Πρασινάδας Αλεξάνδρειας Ημαθίας

— Την πλήρωση δώδεκα (12) θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά

— Την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Μποϊδα – Μαυρης.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ!! Ποιοι ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ πετάχτηκαν εκτός ενίσχυσης ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ OGA, EFKA

Εκτακτη ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 2023! Πληρωμή μέσα στον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ – ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ OGA, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα