1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Για 8η φορά κορυφαίος ποδοσφαιριστής ο Μέσι στα 36!


Ο Αργεντινός σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι πρόσθεσε για όγδοη φορά στο ράφι με τα τρόπαιά του την «Χρυσή Μπάλα», αυτή τη φορά για τη σεζόν 2022/2023.

Ο Αργεντινός αστέρας ήταν  εδώ και μέρες βάσει δημοσιευμάτων το φαβορί για το βραβείο έναντι του τρεμπλούχου με τη Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ και κάποιος θα έλεγε πως ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Μέσι αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο της Αργεντινής για την κατάκτηση του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου της ιστορίας της, κερδίζοντας μάλιστα και το βραβείο του καλύτερου παίκτη της διοργάνωσης, ενώ στέφθηκε πρωταθλητής με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία.

Συνολικά, σκόραρε 42 γκολ και μοίρασε 26 ασίστ την περασμένη σεζόν, αλλά ο κύριος λόγος που κέρδισε για πολλοστή φορά το χρυσό βραβείο, είναι ο ηγετικός του ρόλος στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Με ανάρτηση του ο Μέσι ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν, ενώ τόνισε ότι μοιράζεται τη Χρυσή Μπάλα με τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της Αργεντινής.

«Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που με στήριξαν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και στους οποίους θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο, μαζί και στην οικογένειά μου που ήταν πάντα δίπλα μου. Αυτή είναι μια Χρυσή Μπάλα που θέλω επίσης να μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου στην Αργεντινή, στο τεχνικό επιτελείο, τους υπαλλήλους. Γιατί χωρίς το Παγκόσμιο Κύπελλο που πετύχαμε μαζί θα ήταν αδύνατο να πάρω τη Χρυσή Μπάλα. Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σας ευχαριστώ πολύ!», έγραψε ο Αργεντινός.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ – Sport24


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα