1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

ΑΣΕΠ -ΕΚΤΑΚΤΟ!!!! ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1900 ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΣΕΠ (asep.gr) -ΕΚΤΑΚΤΟ!!!! ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1900 ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr)

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ: Σε εξέλιξη είναι οι αιτήσεις για τις 1.843 θέσεις μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β’ Στάδιο) σε φορείς του Δημοσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Οι επιτυχόντες ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 3 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι:

ΤΕ Αρχειονόμων Βιβλιοθηκονόμων, ΤΕ Βρεφονηπιοκομίας, ΤΕ Γεωπονίας/Τεχνολόγων Γεωπονίας, ΤΕ Γεωπληροφορικης και Τοπογραφίας/ΤΕ Τοπογράφων, ΤΕ Δασοπονίας, ΤΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών/ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού/Διοικητικού – Οικονομικού, ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, ΤΕ Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων/ΤΕ Τουριστικών Επαγγελμάτων, ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας, ΤΕ Ηλεκτρολόγων, ΤΕ Ηλεκτρονικών, ΤΕ Ιχθυοκομίας – Αλιείας/ Τεχνολόγων, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών/Κοινωνικής Εργασίας/ΤΕ Επιμελητών Ανηλίκων/ΤΕ Επιμελητών Κοινωνικής Αρωγής, ΤΕ Μηχανολόγων, ΤΕ Μηχανικών Αυτοματισμού, ΤΕ Λογιστών/ΤΕ Οικονομικού – Λογιστικού/ΤΕ Λογιστικού/ΤΕ Οικονομικού, ΤΕ Περιβάλλοντος, ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών, ΤΕ Πληροφορικής και ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων.

ΑΣΕΠ -ΕΚΤΑΚΤΟ!!!! ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1900 ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ – Αγανακτισμένοι οι αγρότες

Εξώδικο στον ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) απέστειλε η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Αγροτικών Υπηρεσιών (ΠΕΦΑΣΥ) στο οποίο απαριθμεί τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα και αφορούν μεταξύ άλλων στην πληρωμή της Βασικής Ενίσχυσης, προγραμμάτων αλλά και άλλων ενισχύσεων.

Στο εξώδικο κάνουν λόγο για εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες δηλώσεων εκτός του gov.gr, κίνηση η οποία παραβιάζει τους κανονισμούς σε σχέση με την οριστικοποίηση των δηλώσεων ΟΣΔΕ.

Επισημαίνουν ότι δεν έχει γίνει σωστή «φόρτωση» των δικαιωμάτων της Βασικής Ενίσχυσης, ενώ σε άλλο σημείο τονίζουν ότι δεν έχει δόθηκε παράταση των 10 ημερών στην υλοποίηση των μεταβιβάσεων.

Με το εξώδικο ζητούν τη λήψη άμεσων μέτρων «για την διασφάλιση αυτής της ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση η ασφάλεια του GOV και όλο το σύστημα υποβολής δηλώσεων για το 2023».

Σημειώνεται ότι η ΠΕΦΑΣΥ είναι ένας φορέας που εκπροσωπεί περισσότερα από 150 Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ).

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ… Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ- ΚΟΡΟΙΔΙΑ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ!!

ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΙΚΑ!! ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ!!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ! ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ !!!ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΟΓΑ, EFKA!!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα