1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Αγρότης έβαλε ανεμιστήρες για να δροσίσει τα άλογα


Ο καύσωνας δεν έχει χτυπήσει μόνο τη δική μας πόρτα. Στο Μεξικό ο υδράργυρος έγραψε πριν από λίγες μέρες 45 βαθμούς Κελσίου υπό σκιά, κι έτσι ένας εργαζόμενος σε αγρόκτημα συνέλαβε την ιδέα να βάλει ανεμιστήρες στους στάβλους, για να δροσιστούν λίγο και τα άλογα που υπέφεραν από τη ζέστη όπως και οι άνθρωποι.

Το βίντεο, που ανέβηκε στο TikTok από τον χρήστη manuelon20, δεν άργησε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολές, και να γίνει viral σε όλο τον πλανήτη, με πολλούς χρήστες να επευφημούν την κίνηση, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων «αυτό θα πει αγάπη», «στη δουλειά μου ούτε έναν ανεμιστήρα δεν ήθελαν να αγοράσουν, άλογο έπρεπε να είχα γεννηθεί» και «ακόμα και τα άλογα τα φροντίζουν καλύτερα από εμένα».

Δεν έλειψαν βέβαια και τα σχόλια που επισήμαναν πως η λύση για να μην υποφέρουν από τη ζέστη τα συμπαθέστατα τετράποδα δεν είναι οι ανεμιστήρες, αλλά η αλλαγή στις οροφές των στάβλων με κάποιες που να συγκρατούν λιγότερη θερμότητα.

Όπως και να ‘χει, στο βίντεο τα άλογα δείχνουν να απολαμβάνουν την απρόσμενη δροσιά.

@manuelon20 #caballos #frisones #rancho #parati #queagusticidaveda #donsilverio ♬ sonido original – Don silverio Gaitan Uribe


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα