1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Αλλάξτε συνήθειες και χάστε βάρος


Θέλεις να χάσεις βάρος, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις την προσπάθειά σου; Σύμφωνα με τον fat-loss coach, Carter Good με πάνω από 400.000 Instagram followers, θα πρέπει να κάνεις τα παρακάτω 6 σήμερα κιόλας!

Πρόσθεσε λαχανικά με λίγες θερμίδες σε κάθε γεύμα σου
Προσθέτοντας λαχανικά, όπως αγγούρι, ραπανάκια, σπανάκι και σέλερι στα γεύματά σου γεμίζεις τον οργανισμό σου θρεπτικά συστατικά, χορταίνεις και δεν «φορτώνεις» θερμίδες.

Πρόσθεσε άπαχη πρωτεΐνη στα περισσότερα γεύματά σου
Καταναλώνοντας άπαχη πρωτεΐνη, όπως στήθος κοτόπουλου, γαλοπούλα, τόφου, φασόλια, κινόα και ανάλατους ξηρούς καρπούς, χορταίνεις και παράλληλα βοηθάς τον οργανισμό σου να χτίσει μύες.

Φάε ένα μόνο σνακ τη μέρα (φρούτο ή πρωτεΐνη)
Ξέχασε τα πατατάκια, τις σοκολάτες και τα λοιπά ανθυγιεινά αλμυρά και γλυκά σνακ. Επίλεξε ένα σούπερ θρεπτικό σνακ, όπως φρούτα, που θα σού προσφέρουν φυτικές ίνες, ή λαχανικά με χούμους, που θα σού χαρίσουν πρωτεΐνη.

Επίλεξε ποτά και σάλτσες με 0 θερμίδες
Τα αναψυκτικά γεμίζουν τον οργανισμό με πολλές «άδειες» θερμίδες (χωρίς καμία διατροφική αξία). Γι’ αυτό και θα σε συμβουλεύαμε να επιλέγεις μόνο νερό, όταν διψάς, ενώ όταν θέλεις να προσθέσεις γεύση στο φαγητό σου, προτίμησε μουστάρδα ή ξίδι αντί για λιπαρές σάλτσες.

Περπάτησε περισσότερο
Προσπάθησε να κάνεις 8.000-12.000 βήματα κάθε μέρα. Για να πετύχεις το στόχο σου, περπάτησε ενώ μιλάς στο τηλέφωνο, βγάλε βόλτα το σκύλο σου, πήγαινε με τα πόδια στο περίπτερο ή πάρε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ.

Ξεκίνησε να σηκώνεις βάρη
Προσπάθησε να κάνεις ενδυναμωτικές ασκήσεις στο γυμναστήριο 3 φορές τη βδομάδα, ώστε να κάνεις το σώμα σου δυνατό και υγιές.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα