1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Έρωτας φυγάς: «Αυτή είναι μία ξένη, αυτή είναι μία πρόστυχη, μία κοινή. Πως κοιτούσες έτσι; Ξαναμμένη»


«Από τη στιγμή που γέννησα τη Μυρσίνη μας παραδόθηκα στη μοίρα μου, δεν θα έκανα τίποτα» λέει η Αλεξάνδρα στο Ιάσωνα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έρωτας φυγάς. Δείτε Sneak preview.

Ιάσωνας: Λέω ψέματα στον εαυτό μου; Μπορεί. Όλοι δε λέμε; Ένας γελοίος είμαι, δεν είμαι άντρας εγώ, με έκανες να ντρέπομαι για τον εαυτό μου, με έκανες να ντρέπομαι να περπατήσω στο δρόμο.

Αλεξάνδρα: Δεν ήθελα να σου κάνω κακό.

Ιάσωνας: Είδα τις φωτογραφίες σου.

Αλεξάνδρα: Ποιες φωτογραφίες;

Ιάσωνας: Τις φωτογραφίες σου με αυτόν σε μία καλύβα.

Αλεξάνδρα: Δεν έγινε τίποτα στην καλύβα.

Ιάσωνας: Και λέω Θεέ μου, δεν είναι αυτή η γυναίκα μου, αυτή είναι μία ξένη, αυτή είναι μία πρόστυχη, μία κοινή. Πως κοιτούσες έτσι; Ξαναμμένη.

Αλεξάνδρα: Αυτά τα φτιάχνει το μυαλό σου.

Ιάσωνας: Πώς τον αγκάλιαζες; Σε αγάπησα όσο δεν αγάπησα ποτέ και με έκανες να μισώ τον εαυτό μου για όσα σκέφτομαι για σένα. Μόνος μου τον έζησα τον εφιάλτη, τόσα χρόνια να σε κοιτάζω και να ξέρω ότι δε με αγαπάς.

Αλεξάνδρα: Από τη στιγμή που γέννησα τη Μυρσίνη μας παραδόθηκα στη μοίρα μου, δεν θα έκανα τίποτα.

Ιάσωνας: Ούτε τότε, ούτε εκείνη την μέρα, ούτε εκείνη τη μέρα που κράτησες την κόρη μας νεογέννητη στην αγκαλιά σου, ούτε εκείνη τη μέρα δεν με αγάπησες.

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα