1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Άγιος Βαλεντίνος: Tips για να περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ με τον σύντροφό σου


Σε δύο μέρες θα γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε για αυτή τη γιορτή ακόμα και αν είμαστε σε αυστηρό εγκλεισμό στο σπίτι λόγω της πανδημίας. Σου ετοιμάσαμε λοιπόν μια λίστα με ιδέες που μπορείς να ακολουθήσεις τη βραδιά των ερωτευμένων για να περάσεις όμορφα και ξεχωριστά με τον αγαπημένο σου.

#1. Οργάνωσε μια βραδιά με άρωμα Ιταλίας ή Ανατολής. Διάλεξε μια πόλη ή χώρα που αρέσει και στους δυο σας και διακόσμησε το σπίτι σας ανάλογα. Μαγείρεψε ένα τοπικό πιάτο από τη χώρα από την οποία εμπνεύστηκες και περάστε ένα διαφορετικό βράδυ στο σπίτι. Εφόσον δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε τουλάχιστον ας μεταφερθούμε έστω και νοερά με αυτόν τον τρόπο σε μια άλλη χώρα.

#2. Βρείτε ένα καλό ζαχαροπλαστείο που αρέσει και στους δύο και βγείτε για ένα ρομαντικό περίπατο μέχρι εκεί ώστε να πάρετε και το αγαπημένο σας γλυκό και να επιστρέψετε στο σπίτι για να συνεχίσετε τη βραδιά σας.

#3. Εκτυπώστε φωτογραφίες σας από διακοπές που κάνατε μαζί και περάστε το βράδυ σας κοιτώντας όλες τις όμορφες στιγμές που έχετε ζήσει μαζί.

#4. Οργανώστε ένα ρομαντικό πικνίκ στο σπίτι. Μετακινήστε κάποια έπιπλα και στρώστε κάτω μερικές κουβέρτες ώστε να φτιάξετε το πιο ωραίο και cozy σκηνικό. Μερικά κεριά τριγύρω στο σπίτι θα φτιάξουν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

#5. Φτιάξτε ένα φανταστικό πρωινό στον σύντροφό σας και σερβίρετέ του το στο κρεβάτι μαζί με ένα τριαντάφυλλο.

#6. Φτιάξε το σπίτι σαν να είναι σπα….και περάστε την πιο ρομαντική μέρα στο σπίτι με μασάζ, ένα ρομαντικό αφρόλουτρο, υπέροχο φαγητό και εκπλήξεις για κάθε στιγμή της βραδιάς.

Διαβάστε ακόμα: 10 σημάδια που αποδεικνύουν πως είναι σίγουρα το άλλο σου μισό- Μήπως αναγνωρίζεις αυτά τα σημάδια και στη δική σου σχέση;

9 ιδέες για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο αν έχεις σχέση από απόσταση

Tα πιο πρωτότυπα έθιμα για την ημέρα των ερωτευμένων…σε όλο τον κόσμο




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα