1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Αν ο καλός σου κάνει ΑΥΤΑ τα 8 πράγματα μάλλον δεν είσαι η προτεραιότητά του πλέον

Όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως ο καλός σου θα πάψει να σε έχει στο μυαλό του ως προτεραιότητα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως η σχέση καταστράφηκε. Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να βελτιώσεις τη σχέση σας και να παραμείνετε μαζί και αγαπημένοι.

Δες τα σημάδια και ανέλαβε δράση!

#1. Του στέλνεις μηνύματα ή τον καλείς και κάνει ώρες για να απαντήσει. Αν είναι κάτι που αφορά τη δουλειά του καλώς αλλιώς κάτι άλλο φταίει και καλό θα ήταν να το συζητήσετε.

#2. Αν δεν σηκώνει το τηλέφωνο όταν τον παίρνεις τότε σίγουρα κάτι δεν πηγαίνει καλά. Υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά που μπορείς να του δώσεις αλλά η υπομονή έχει και το όριά της.

#3. Αν δεν θέλει να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί τότε και πάλι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση και καλό είναι να λυθεί άμεσα.

#4. Δεν τον νοιάζει πως αισθάνεσαι και αδιαφορεί; Τότε ίσως χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια για να σώσεις τη σχέση σου.

#5. Προτιμάει να περνάει χρόνο με τους φίλους του και όχι με σένα.

#6. Του μιλάς και δεν ακούει ποτέ τι λες; Παρόλο που αυτή είναι μια κακή συνήθεια που πολλοί άντρες έχουν, υπάρχει μια μικρή διαφορά στο να ακούει τα σημαντικά και να μην δίνει σημασία στα ασήμαντα και στο να μην ακούει τίποτα.

#7. Νιώθεις πως όλη την ώρα βρίσκει δικαιολογίες και πως εσύ τον δικαιολογείς συχνά για τη συμπεριφορά του; Μάλλον ήρθε η ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να αναλάβεις δράση.

#8. Δεν θέλει να μιλάτε και ακόμα και όταν τσακώνεστε φεύγει στη μέση της συζήτησης; Πρέπει να βρεις έναν τρόπο να σε ακούσει και να προσπαθήσει και αυτός για τη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμα: 7 βήματα για να σταματήσεις να ζηλεύεις τον σύντροφό σου και να βελτιώσεις τη σχέση σου

Chiara Ferragni & Fedez: Γιορτάζουν 2 χρόνια γάμου και ΑΥΤΑ είναι τα μυστικά του επιτυχημένου γάμου τους!

Tips για να διατηρήσεις ζωντανό τον ρομαντισμό στη σχέση σου μετά τις διακοπές!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα