1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

9 ιδέες για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο αν έχεις σχέση από απόσταση


Σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε για αυτή τη μέρα περισσότερο από ποτέ. Υπάρχουν ωστόσο πολλά ζευγάρια που φέτος δεν θα περάσουν μαζί αυτή τη γιορτή. Για όλους εσάς ετοιμάσαμε μια λίστα με ιδέες ώστε να γιορτάσετε τον έρωτά σας ακόμα…και από απόσταση.

#1. Οργάνωσε ένα video chat ραντεβού. Προγραμματίστε τι ώρα θα συνδεθείτε και οι δύο, κάντε την ίδια παραγγελία φαγητού, ανάψτε κεριά, χαμηλώστε τα φώτα και νιώστε σαν να είστε ο ένας απέναντι από τον άλλον.

#2. Δημιουργήστε ένα βιβλίο με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Μπορείτε ακόμα και να γράψετε μια ιστορία με happy end και να τη στείλετε στον αγαπημένο σας.

#3. Γράψτε ένα ερωτικό γράμμα εκφράζοντας όλα όσα νιώθετε μέσα σας για τον άνθρωπό σας.

#4. Όπου και αν βρίσκεται ο αγαπημένος σας μπορείτε να του στείλετε λουλούδια. Η έκπληξή του θα είναι μεγάλη και θα χαρεί ιδιαίτερα με αυτή την όμορφη πράξη αγάπης.

#5. Μήπως να του κάνετε μια έκπληξη και να πάτε εκεί που βρίσκεται; Αν είναι σε άλλη χώρα και μπορείτε να την επισκεπτείτε κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη.

#6. Συνδεθείτε ταυτόχρονα σε κάποια πλατφόρμα με ταινίες και δείτε μαζί μια ταινία μιλώντας ταυτόχρονα στο τηλέφωνο για να μπορείτε να σχολιάζετε ό,τι βλέπετε.

#7. Παίξτε ένα παιχνίδι online με κάποιο έπαθλο που θα βάλετε μεταξύ σας.

#8. Τραβήξτε ένα ρομαντικό βίντεο μέσα από το οποίο θα του δείχνετε πόσο τον αγαπάτε και στείλτε το στον αγαπημένο σας την ημέρα των ερωτευμένων.

#9. Μήπως ο αγαπημένος σας έχει κάποιο αγαπημένο φαγητό; Αν ναι, βρείτε ένα εστιατόριο κοντά στο σπίτι του και κάντε την παραγγελία ώστε να του την πάνε κατευθείαν στο σπίτι τους χωρίς εκείνος να το περιμένει.

Διαβάστε ακόμα: Tα πιο πρωτότυπα έθιμα για την ημέρα των ερωτευμένων…σε όλο τον κόσμο

12 άντρες αποκαλύπτουν πώς νιώθουν για τη Γιορτή των Ερωτευμένων…

5 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιο γρήγορα έναν χωρισμό




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα