1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

25 σημάδια ότι σε γουστάρει ο συνάδελφός σου


Κοίτα, επειδή ο κυνισμός περισσεύσει στις μέρες μας, ας αρχίσουμε λέγοντας πως εμείς δεν πιστεύουμε ότι είναι όλα στο κεφάλι σου. Για να έφτασες σε αυτό το κείμενο, μάλλον κάτι θα παρατήρησες και θες να σιγουρευτείς.

Τώρα αν θες να σιγουρευτείς επειδή ενδιαφέρεσαι κι εσύ ή επειδή θες διακριτικά να απομακρυνθείς για να μην χρειαστεί να επέμβει το HR, είναι δικό σου θέμα. Αλλά επειδή και η καχυποψία περισσεύει στις μέρες μας, εμείς γράφουμε αυτό το κείμενο πιστεύοντας ότι παρατήρησες το γκομενάκι απ’ το γραφείο που σε κάνει να λιώνεις να σου στέλνει ματιές.

*Σου κάνει συχνά κομπλιμέντα, με ό,τι ευκαιρία βρει.
*Σε βρίσκει στα social media. Μπόνους πόντοι αν σου το ζητήσει από πριν και δεν σε προσθέσει από το πουθενά, σαν περίεργος.
*Προσπαθεί να σου πιάσει κουβέντα για θέματα εκτός δουλειάς…
*…τα οποία ίσως να κρύβουν μια προσπάθεια να μάθει λεπτομέρειες για την προσωπική σου ζωή.
*Παίζει ένα ελαφρύ επαγγελματικό μεντοριλίκι μεταξύ σας, το οποίο έχει αλήθεια κάνει την δυναμική σας περίεργη.

*Γενικά, στα διαλείμματα, πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, πάλι μαζί σου θα αράζει.
*Πράγμα που σημαίνει ότι κοιτάει πότε κάνεις διάλειμμα, για να κάνει κι εκείνος.
*Έχει αρχίσει ξαφνικά να φροντίζει την εμφάνισή του στην δουλειά. Αντίο φόρμες, καλημέρα χτένισμα.
*Τον έχεις πιάσει να σε χαζεύει. Ουπς.
*Αλλά και όταν μιλάτε, η οπτική επαφή ξεφεύγει από το “ένα δευτερόλεπτο μάτια, ένα δευτερόλεπτο το κενό πίσω σου”. Μόνο μάτια, μάτια, μάτια.

*Έχει αρχίσει να μοιράζεται μαζί σου προσωπικές ιστορίες και αστεία. Και μόνο μαζί σου.
*Έχουν αρχίσει ακόμα και οι άλλοι συνάδελφοι να το παίρνουν χαμπάρι ότι κάτι παίζει και πετάνε αστειάκια.
*Αστειάκια που σας έχουν κάνει και τους δύο να κοκκινίσετε ή να αντιδράσετε υπερβολικά. Όσο περισσότερο βιάζεσαι να πεις ότι δεν τρέχει τίποτα, τόσο μεγαλύτερο είναι αυτό που τρέχει.
*Έχει αρχίσει να λέει και να κάνει πράγματα που κάνεις κι εσύ. Επειδή οι άνθρωποι μιμούμαστε για κάποιον λόγο αυτούς που γουστάρουμε. Επειδή η έλξη δεν θα βγάλει ποτέ επιστημονικό νόημα.
*Έχετε υπάρξει μαζί στο ασανσέρ και η σεξουαλική ένταση σάς έπνιγε σαν να υπήρχαν δέκα ελέφαντες που καπνίζουν μέσα στον χώρο.

*Τσέκαρε πόσο συχνά καθαρίζει τον λαιμό του, σκαλώνει ή πετάει αμήχανα γελάκια όταν σου μιλάει. Όσο περισσότερα, τόσο περισσότερο σε γουστάρει μάλλον.
*Επίσης, τσέκαρε αν βαθαίνει η φωνή του μισή οκτάβα όσο σου μιλάει. Στις γυναίκες, από την άλλη, η φωνή ανεβαίνει μισή οκτάβα όταν μιλούν στο αντικείμενο του πόθου τους.
*Αν έχεις λείψει από την δουλειά, συνήθως θα είναι ο πρώτος που θα ενδιαφερθεί.
*Σου έχει κάνει δωράκια. Πληθυντικός. Ένα χαζό δωράκι μεταξύ συνεργατών είναι οκέι. Πολλά χαζά δωράκια σημαίνουν “Γεια σου, είμαι εδώ”.
*Δεν ξεχνάει ποτέ προσωπικές πληροφορίες που έχεις μοιραστεί. Ίσως επειδή τις φυλάει προσεκτικά στο μυαλό του, επειδή τις θεωρεί σημαντικές;

*Σου ζητάει συμβουλές. Για επαγγελματικά, στην αρχή, μα κάποια στιγμή το πέρασε στο προσωπικό.
*Ώρες-ώρες νιώθεις πως είναι δύσκολο να σεβαστείτε ο ένας τον προσωπικό χώρο του άλλου.
*Σε καλεί για έξοδο. Όχι αναγκαστικά οι δυο σας. Το ποτό μετά την δουλειά με άλλους συναδέλφους είναι καλό σημείο για να τεστάρεις τα νερά.
*Τα αγγίγματα στο χέρι μπορεί να συμβούν σε έναν επαγγελματικό χώρο. Τα δικά σας αγγίγματα στο χέρι συμβαίνουν πιο συχνά τελευταία.
*Και, τέλος, το πιο σημαντικό: Γελάει με όλα σου τα αστεία;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα