1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

“Ετυμολογίες”: Η επιτυχημένη παράσταση των διεθνών καταξιωμένων και βραβευμένων, Ευθύμη Φιλίππου και Αγγελικής Παπούλια


Ο ερμηνευτής Γιώργος Ντάβλας μετά το πέρας της επιτυχημένης, sold out παράστασης “Ετυμολογίες”, μαζί με τους δημιουργούς της, Ευθύμη Φιλίππου και Αγγελική Παπούλια, στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

“Ετυμολογίες”: Η επιτυχημένη παράσταση των διεθνών καταξιωμένων και βραβευμένων, Ευθύμη Φιλίππου και Αγγελικής ΠαπούλιαΟι διεθνώς καταξιωμένοι και βραβευμένοι Ευθύμης Φιλίππου και Αγγελική Παπούλια συν-σκηνοθέτησαν, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, μια παράσταση που προσπάθησε να αναδείξει τη σημασία της αβεβαιότητας, της αμφισβήτησης και της ασάφειας σε σχέση με τη γλώσσα, την επικοινωνία και την εθνική ταυτότητα.

Με εργαλείο τη γλώσσα και στοιχεία από τη μυθολογία, το νέο έργο του Ευθύμη Φιλίππου διερευνά τη σχέση ιστορίας και Ιστορίας· παρατηρεί το χάσμα ανάμεσα στο ψέμα και στην αλήθεια και τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το υποκειμενικό από το αντικειμενικό.

Διαβάστε επίσης

Αυτό το ελληνικό νησί είναι ο απόλυτος προορισμός του ευ ζην

Η δημοφιλέστατη Τραβιάτα του Τζουζέππε Βέρντι στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα