1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

SINGLES | Με έστησε. Και τώρα;

Αυτά είναι τα κακά του online dating· όσο εύκολο είναι να κλείσεις ραντεβού με κάποιον που μιλάς μερικές ώρες, άλλο τόσο εύκολο είναι να υποκριθείς ότι δεν υπήρξε ποτέ. Κι αυτό το ρίσκο είναι που παίρνεις όταν κανονίζεις να βρεθείς με κάποιον που γνώρισες σε site γνωριμιών: ότι θα σε στήσει.

Κι ας είμαστε ειλικρινείς. Την παρούσα στιγμή είναι αρκετά πιθανό να διαβάζεις αυτό το άρθρο επειδή δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις στο μπαρ ή στο εστιατόριο που σε έχουν στήσει. Ξέρουμε ότι είναι άσχημο -άλλωστε και ποιον δεν έχουν στήσει- και σε συμπονούμε.

Η αυτοθυματοποίηση είναι για τους αδύναμους και δειλούς ανθρώπους. Δεν πιστεύουμε ότι είσαι τίποτα από τα δύο για να είσαι ακόμα εκεί και να ψάχνεις σαν πρακτικό άτομο μία λύση στο πρόβλημά σου. Κι εμείς έχουν να σου δώσουμε μερικές προτάσεις.

Πήγαινε πάσο

Μην μπεις στη διαδικασία να στείλεις, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι. Τι θα πεις δηλαδή; Θα τον βρίσεις; Θα τον απειλήσεις; Θα ζητήσεις εξηγήσεις ή θα κάνεις ότι δε συμβαίνει τίποτα και θα τον ρωτήσεις αν έρχεται; Αν ήταν στον δρόμο, θα σε είχε ειδοποιήσει.

Μη φτιάχνεις με το μυαλό σου σενάρια ότι κάτι του συνέβη, θα σου είχε στείλει μήνυμα. Και στη σπάνια περίπτωση που συνέβη κάτι, εσύ είναι καλό να μην έχεις μεγάλες προσδοκίες.

Φρόντισε τον εαυτό σου

Εσύ μπορείς να πεθαίνεις της πείνας τώρα και είναι λογικό. Για φαγητό πήγες, το στομάχι παραπονιέται –τόσην ώρα περιμένεις άλλωστε. Έχεις δύο επιλογές: είτε κάθεσαι και απολαμβάνεις το φαγητό σου μόνος είτε το ζητάς take away και το απολαμβάνεις στη θαλπωρή του σπιτιού σου. Κάνε σαν μη συνέβη τίποτα. Έτσι κι αλλιώς, δε συνέβη.

Κάλεσε έναν φίλο

Δε χρειάζεται η βραδιά να τελειώσει άδοξα. Πες σε έναν φίλο σου να έρθει, καθήστε αναπαυτικά, απολαύστε τις κοκτεϊλάρες σας και «θάψτε» το παρ’ ολίγο ραντεβού σου. Με αυτόν τον τρόπο δε θα μπεις και στον πειρασμό να πάρεις τηλέφωνο και να του σύρεις τα εξ αμάξης.

Μην πεις τον πόνο σου στο προσωπικό

Εσύ μπορείς να έχεις πάει για να διασκεδάσεις, το προσωπικό όμως βρίσκεται στον χώρο εργασίας του. Ναι, ο μπαρμαν είναι άτυπα ο ψυχολόγος των μεθυσμένων, αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως τις μεγάλες ώρες, όταν έχουν ξεμείνει ένας με δύο θαμώνες στο μπαρ.

Μην το πάρεις προσωπικά

…αλλά δεν έχει συμβεί μονάχα σε εσένα. Έχει συμβεί σε πολλούς ανθρώπους ανεξαρτήτως ομορφιάς ή προσωπικότητας. Σπάνια έχει να κάνει με τον άνθρωπο που στήνεται, η γαϊδουριά δεν ξεχωρίσει ανθρώπους.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα