1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Πώς θα γίνεις μία αξέχαστη γυναίκα

Αναρωτιέσαι πώς μερικοί άνθρωποι, και συγκεκριμένα γυναίκες, λάμπουν και δεν τους ξεχνά κανένας; Δεν είναι ημίθεοι, είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι που έχουν αποφασίσει να αντιμετωπίζουν τη ζωή με δυναμισμό και ειλικρίνεια.

Να έχεις ζέση για τη ζωή

Σε έναν κόσμο γεμάτο κυνισμό και αρνητισμό εσύ επίλεξε να δίνεις το εκατό τοις εκατό σου για να κάνεις τη δική σου και των κοντινών σου ανθρώπων καλύτερη. Δεν μπορείς να είσαι συνέχεια με ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο στα χείλη –το καταλαβαίνουμε- αλλά μπορείς να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία.

Να είσαι αυθεντικά ευγενική

Ένα ειλικρινές κομπλιμέντο μπορεί πραγματικά να αλλάξει προς το καλύτερο την ημέρα ενός ανθρώπου. Σίγουρα, δεν είναι δική σου να γίνει μία σύγχρονη Αμελί, αλλά κανείς δεν ξεχνά έναν ανιδιοτελώς καλοσυνάτο άνθρωπο.

Να είσαι ανεξάρτητη

Οι γυναίκες που ξέρουν την αξία τους και διεκδικούν αυτά που τους αξίζουν αναμφισβήτητα είναι υπέροχες. Μία ανεξάρτητη γυναίκα αφήνει το στίγμα της –δεν είναι και λίγο ένας άνθρωπος να μπορεί να στηριχτεί μόνος του στα πόδια του.

Να έχεις σταθερές σχέσεις

Όχι, δεν εννοούμε να κάνεις μόνο μακροχρόνιες σχέσεις. Λέμε ότι καλό είναι να επενδύεις στις οικογενειακές και φιλικές σχέσεις σου και να τους δίνει τη σημασία που τους αξίζει. Αν χτίζεις τη ζωή σου γύρω από τον σύντροφό σου και την παρέα του, τότε σε περίπτωση που χωρίσεις, θα χάσεις και τα δύο. Επένδυσε στις δικές σου φιλίες ­–δώσε βάση σε αυτούς που αγαπάς.

Να είσαι δυνατή κι ανυποχώρητη

Είναι δύσκολο να ξεχάσεις μία γυναίκα που δεν τα βάζει κάτω. Μία γυναίκα που δεν απογοητεύεται με την πρώτη αποτυχία. Για μία τέτοια γυναίκα κάθε ευκαιρία στη ζωή αποτελεί πρόκληση και δε θα την αφήσει να χαμένη.

Να είσαι παθιασμένη για κάτι

Δεν ξεχνάς εύκολα έναν άνθρωπο που τον έχεις συνδυάσει με κάτι συγκεκριμένο. Έχει να κάνει με τη δουλειά του; Με την πολιτική; Τη λογοτεχνία ή τη μουσική; Όταν μιλάς για ένα θέμα το οποίο κάνει τα μάτια σου να λάμπουν, αυτόματα γίνεσαι αξέχαστα γοητευτικός.

Να είσαι ειλικρινής

Πες τη γνώμη σου. Πες ευγενικά αυτό που σκέφτεσαι. Κι ας διαφωνήσεις –έτσι κι αλλιώς, οι άνθρωποι που δε διαφωνούν με κανέναν, κάποιο πρόβλημα έχουν.

Να είσαι αριστοκρατική

Όταν λέμε αριστοκρατική, δεν υπονοούμε να φοράς καθημερινά σατέν φορέματα ή να είσαι ξιπασμένη. Εννοούμε να περπατάς με το κεφάλι ψηλά, να μην αφήνεις τους άλλους να σου ρίχνουν το ηθικό και να παραμένεις ψύχραιμη.

Να είσαι ανιδιοτελής

Να είσαι ανιδιοτελής στον έρωτα και στις φιλίες σου. Μην κάνεις κάτι για να πάρεις αντάλλαγμα. Κάνε αυτό που νιώθεις: δώσε στους ανθρώπους αυτά που νιώθεις ότι θέλεις να δώσεις κι ας μην σου έχουν δώσει εκείνοι. Αποκλείεται να σε ξεχάσουν.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα