1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Cuckolding: Όσα θες να ξέρεις


Σκέψου αυτό το σενάριο: Είσαι άντρας και είσαι σε σχέση με μία γυναίκα. Αυτή η γυναίκα φέρνει έναν άλλο άντρα στο σπίτι – ο οποίος πιθανώς σου ρίχνει ένα κεφάλι ή γενικά υπερτερεί – και τον πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα. Αρχίζουν να γδύνονται και να ετοιμάζονται για σεξ και εσύ επιλέγεις αν θα μπεις στο δωμάτιο να κοιτάξεις ή αν θα τους αφήσεις να κάνουν την δουλειά τους. Αν επιλέξεις να μπεις, έχεις επιπλέον επιλογές – αν θα κοιτάς ευθέως, αν θα κοιτάς τον τοίχο, αν θα αγγίζεις τον εαυτό σου ή αν θα σου φορέσουν ένα κλουβί για το πουλί σου. Βέβαια, αυτές δεν είναι αναγκαστικά επιλογές που θα κάνεις εσύ, μάλλον θα τις κάνουν άλλοι για εσένα.

Επειδή ο δικός σου ρόλος σε αυτό το σενάριο είναι να υποβαθμιστείς όσο περισσότερο αντέχεις.

Οπότε, αν αυτό σου ακούγεται ενδιαφέρον ή αν αναρωτιέσαι γιατί το κάνουν οι άνθρωποι, συνέχισε να διαβάζεις, θα σου προσφέρουμε χρήσιμες πληροφορίες σε κάθε περίπτωση. Αν θες να γκρινιάξεις ότι η κοινωνία μας καταστρέφεται και ότι οι άντρες δεν είναι πια άντρες, ενημερώνουμε ότι μάλλον διαβάζεις αρκετή ώρα για να μετρήσει το κλικ σου στο κείμενο, οπότε είναι οκέι να κλείσεις την σελίδα. Και επίσης πως αν γκρινιάξεις σχολιάζοντας σε κάποια από τις πλατφόρμες μας, αυτό απλά σημαίνει έξτρα σχόλια στο ποστ, άρα το ποστ θα εμφανίζεται όλο και περισσότερο μπροστά σου. Συγγνώμη, το ίντερνετ είναι ύπουλο μέρος.

Λοιπόν, γιατί να το κάνει αυτό κάποιος;
Επειδή μπορεί να έχει φετίχ με τον εξευτελισμό μέσα από την υποβάθμιση του ανδρισμού του. Ναι, αυτό ανοίγει άπειρες συζητήσεις σχετικά με τον ανδρισμό, και δεν σκοπεύουμε να κάνουμε ούτε μία σε αυτό το κείμενο. Έπειτα, μπορεί να έχει φετίχ με το να βλέπει την γυναίκα του να πηγαίνει με άλλους, ή άλλους να πηγαίνουν με την γυναίκα του (έχει σημαντική διαφορά). Είναι ακόμα ένα παιχνίδι εξουσίας σε πολύ έντονη μορφή. Κάποιοι άντρες γουστάρουν να τους πατάνε τα α****ια με μια ψηλοτάκουνη γόβα, άλλοι επιλέγουν έναν πιο συμβολικό τρόπο να το πετύχουν αυτό.

Γιατί να θέλει μια γυναίκα να το κάνει αυτό;
Για τους ίδιους ακριβώς λόγους, γιατί να χρειάζεται ξεχωριστή ανάλυση; Είναι μια φαντασίωση. Το γεγονός ότι περιέχει άλλα άτομα μπορεί να την κάνει κάπως αμήχανη στην συζήτηση, αλλά αν το καλοσκεφτείς, οι περισσότερες φαντασιώσεις θα ήταν αμήχανες στην αληθινή ζωή. Ρώτα τον εαυτό σου: Πόσες φορές έχεις αυνανιστεί με την ιδέα ενός gang bang, και πόσες είναι οι πιθανότητες όντως να συμμετείχες σε gang bang; Όπως, όμως, κάθε τι μπορεί να γυρίσει εναντίον μιας γυναίκας με πολύ συγκεκριμένους τρόπους, έτσι και το cuckolding μπορεί να περιέχει την ιδέα της πονηρής, αχόρταγης νοικοκυράς που θέλει να ξεφτιλίζει τον τίμιο μα κακομοίρη άντρα της. Όλο αυτό καταρρέει σαν λογική όταν ο τίμιος, κακομοίρης άντρας εκπληρώνει την δική του φαντασίωση ταυτόχρονα στην γωνία.

Κι αν δεν εκπληρώνονται ταυτόχρονα φαντασιώσεις και των δύο;
Τότε είναι περίπλοκο, και επίσης δεν θα το αναλύσουμε, επειδή το γεγονός ότι το cuckolding έχει πιο πολύπλοκους μηχανισμούς από άλλα ζητήματα επικοινωνίας στην σεξουαλική ζωή δεν σημαίνεο πως το cuckolding είναι αναγκαστικά περίπλοκο ζήτημα επικοινωνίας. Αν δεν γουστάρουν και οι δύο σύντροφοι, δεν πρέπει να συμβαίνει. Και αν ο ένας σύντροφος το κάνει ανόρεχτα ή – χειρότερα – επειδή νιώθει πίεση ή φόβο, τότε μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα στη σχέση. Έχουμε πολλά κείμενα επί του θέματος. Εδώ μιλάμε για kink.

Οκέι, τι πρέπει να κάνω αν θέλω να το δοκιμάσω;
Να ΜΙΛΗΣΕΙΣ. Είναι ένα ζήτημα που απαιτεί τεράστια επικοινωνία μεταξύ σας για να θέσετε όρια. Έπειτα έρχονται ζητήματα ασφάλειας μέσα – θα φέρετε ένα ξένο άτομο στο σπίτι σας – και στο τέλος πρέπει να πείτε ξανά και ξανά ότι αυτό είναι κάτι στο οποίο συμφωνείτε. Δεν είναι ανώμαλο, δεν είναι μη φυσιολογικό, είναι απλά άβολο επειδή όλες οι φαντασιώσεις που γίνονται αληθινές είναι άβολες. Συζητήστε το για να γίνει λιγότερο άβολο.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα