1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα σε σαγηνεύσει το κάθε ζώδιο;


Το ζήτημα της έλξης είναι κάτι πολύ προσωπικό… ή τουλάχιστον έτσι μας αρέσει να πιστεύουμε. Τα άστρα όμως φαίνεται να μην συμφωνούν, καθώς το κάθε ένα έχει διαφορετικό φόρτε σε ό,τι αφορά το φλερτ. Ώρα να σου αποκαλύψουμε όλους τους άσσους που έχουν στο μανίκι τους τα ζώδια για να σε κάνουν να μην σκέφτεσαι άλλον.

Κριός
Ξέρει ότι το σεξ πουλάει, και θα το εκμεταλλευτεί. Δεν υπάρχει περίπτωση αν σε γουστάρει να μην σου δώσει να καταλάβεις ότι α) είναι πολύ σεξουαλικό άτομο, και β) θα ήθελε να γίνει σεξουαλικός μαζί σου. Θέλει να παίξεις το παιχνίδι του για να δει ότι κι εσύ μπορείς να τραβήξεις τα όριά σου.

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι από τα ζώδια που μπορούν να εισάγουν φλερτ ακόμα και στην λέξη “καλημέρα”. Και το κάνουν όσο πιο συχνά μπορούν, προς κάθε κατεύθυνση. Φλερτάρουν ξεδιάντροπα και χωρίς διακρίσεις, συνεπώς είναι καλή ιδέα να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία αν θες να γίνουν ακόμα πιο σέξι τα πράγματα.

Δίδυμοι
Το παίζει απόμακρος, αλλά είναι πολύ καλός στο να το κάνει. Όσο θα σε φτύνει, τόσο θα κολλάς. Όσο εκνευρίζεσαι, τόση δύναμη θα έχει πάνω σου. Μέχρι να εκραγείς και να του την πέσεις εσύ όσο πιο ξεδιάντροπα μπορείς – αυτός ήταν από την αρχή ο σκοπός του.

Καρκίνος
Θα σε γοητεύσει κάνοντάς σε να νιώθεις πως δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος άνθρωπος στον πλανήτη. Θα κολλήσει πάνω σου και θα σου προσφέρει όλη την αγάπη που μπορεί μέχρι να λυγίσεις.

Λέων
Ο σκοπός του Λέοντα όταν προσπαθεί να σε σαγηνεύσει είναι να περάσει κατά βάση καλά ο ίδιος, συνεπώς μπορείς να περιμένεις αρκετά γκράντε πράγματα. Από σαμπάνιες και βραδιές σε ξενοδοχεία, μέχρι προτάσεις για διήμερα.

Παρθένος
Θα σου κάνει κατά μέσο όρο δέκα σεξουαλικά αστεία το λεπτό. Δεν θα σταματήσει μέχρι να πέσεις στα γόνατα και να ικετεύσεις να πραγματοποιήσει επιτέλους όλες αυτές τις πρόστυχες φαντασιώσεις που σου δημιουργεί τόσο καιρό.

Ζυγός
Θα σου πει αυτά που θες να ακούσεις. Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικοί στο να διαβάζουν τους ανθρώπους, αλλά και στο να κρατούν την κατάσταση ευχάριστη και όχι ιδιαίτερα φορτισμένη. Μετάφραση; Θα σε γλυκάνουν μέχρι να πάθει η καρδιά σου διαβήτη.

Σκορπιός
Όπως περίμενες να διαβάσεις, ο Σκορπιός δεν έχει και κάτι άλλο στο μυαλό του παρά το να σαγηνεύει τους άλλους. Και θα το κάνει με το να προσαρμόζει αυτά που σου λέει ανάλογα με το τι μαθαίνει για εσένα. Είναι εξπέρ στο να έρχεται κοντά στους άλλους και να μαθαίνει τα πιο βαθιά τους μυστικά.

Τοξότης
Καταφέρνει να γίνει γοητευτικός όχι επειδή είναι αναγκαστικά καλύτερος από τους υπόλοιπους, αλλά επειδή το πιστεύει ειλικρινά. Δεν μπορείς παρά να θαμπωθείς από την αυτοπεποίθησή του. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Αιγόκερως
Το στοιχείο της έκπληξης είναι πάντα δυνατό χαρτί αυτού του ζωδίου, γιατί εκεί που θα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν εν τέλει είναι μαμούχαλος, θα σου σκάσει ένα ρομαντικό διήμερο από το πουθενά και θα χάσεις τη γη κάτω απ’ τα πόδια σου – αλλά με σέξι τρόπο.

Υδροχόος
Είναι πολύ καλός στο να φτιάχνει μία εικόνα για τον εαυτό του, που δεν είναι αναγκαστικά αληθινή – αυτό είναι όμως που τον εξιτάρει περισσότερο, να παίζει με την περσόνα του και να βλέπει πώς αντιδρά ο κόσμος. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις Υδροχόους που θα μοιάζουν πολύ καλοί για να είναι αληθινοί.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι η αιώνια δεσποσύνη που ζητά βοήθεια στο παραμύθι. Δεν το εννοούσαμε με έμφυλο τρόπο αυτό, και οι άνδρες Ιχθείς μανούλες είναι στο να παίζουν το θύμα. Θα σε κάνουν να νιώσεις πως θέλεις να τους προσφέρεις όλη την φροντίδα και την στοργή που έχεις μέσα σου, και κάπως έτσι θα έρθουν πιο κοντά σου.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα