1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

7 χαρακτηριστικά των γυναικών που λατρεύουν οι άντρες!


Μπορεί να γκρινιάζουν συνέχεια στις γυναίκες της ζωής τους αλλά κατά βάθος υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά των γυναικών που οι άντρες πάντα τα θαυμάζουν ακόμα και αν δεν πρόκειται να το παραδεχτούν ποτέ.

#1. Η ικανότητά τους να μπαίνουν στη θέση του άλλου
Σε μια σχέση η γυναίκα είναι συνήθως αυτή που θα προσπαθήσει να μπει στη θέση του άντρα και να κατευνάσει τα πνεύματα σε μια διαφωνία. Οι άντρες δεν θα μπουν εύκολα σε αυτή τη διαδικασία και προτιμούν να βλέπουν πιο επιφανειακά το κάθε πρόβλημα. Ακόμα όμως και αν σκεφτούν σε βάθος θα έχουν σαν τρόπο σκέψης τον δικό τους και δύσκολα θα μπούνε στη θέση της γυναίκας που έχουν στο πλευρό τους.

#2. Η υπομονή τους
Η υπομονή είναι ένα ταλέντο που οι περισσότερες γυναίκες έχουν. Μάλιστα αν ρωτήσεις έναν άντρα να σου πει ποιος είναι ο πιο υπομονετικός σε μια σχέση, 9 στους 10 θα παραδεχτούν πως οι γυναίκες τους είναι τέρατα υπομονής.

#3. Η συναισθηματική τους βοήθεια
Πάντα όταν ένας άντρας δεν είναι καλά ψυχολογικά οι σύντροφοί τους είναι αυτές που θα προσπαθήσουν να τους φτιάξουν το κέφι.

#4. Το ταλέντο τους στη μαγειρική
Αν και πολλοί άντρες έχουν ταλέντο στην κουζίνα, ωστόσο στην πλειοψηφία των ζευγαριών οι γυναίκες είναι αυτές που κερδίζουν τα εύσημα για τη μαγειρική τους.

#5. Η αισιοδοξία τους
Όταν όλα πάνε στραβά συνήθως η γυναίκα είναι αυτή που θα βρει τη δύναμη να παλέψει και για τους δύο.

#6. Το πρακτικό τους μυαλό
Όταν υπάρχουν σε μια οικογένεια και παιδιά οι γυναίκες σκέφτονται πάντα πολύ πιο πρακτικά από έναν άντρα γιατί έχουν την ικανότητα να ιεραρχούν τις ανάγκες του σπιτιού πιο σωστά.

#7. H ενθάρρυνση προς τους συντρόφους τους
Στο πλευρό ενός πετυχημένου άντρα υπάρχει μια πανέξυπνη γυναίκα που με την επιμονή της και τα λόγια της τον βοήθησε να πετύχει τους στόχους του.

Διαβάστε ακόμα: 5 tips για να σταματήσεις να τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου – Τα tricks που θα αλλάξουν τελείως τη σχέση σας

Τα 4 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες που βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση

5 σημάδια που δείχνουν πως εσύ κάνεις κουμάντο στη σχέση σας (και πώς να επαναφέρεις την ισορροπία)




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα