1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Μοδα

Beyonce: Έγινε κούκλα με δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos (photos)



Beyonce: Έγινε κούκλα με δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos (photos)

Μια ακόμη διεθνή διάκριση του Έλληνα σχεδιαστή.

Η Beyonce δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς ανήκει στην αφρόκρεμα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Φαίνεται πως η Queen Bey έχει αδυναμία σε έναν Έλληνα σχεδιαστή και δεν είναι άλλος από τον Vrettos Vrettakos, δημιουργίες του οποίου έχει φορέσει σε εμφανίσεις της on stage.

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια έγινε κούκλα, η οποία όσον αφορά στο ρούχο, πηγή έμπνευσης ήταν η δημιουργία που φέρει το όνομα του Vrettos Vrettakos και δημιουργήθηκε αποκλειστικά το 2018 για την εμφάνιση της Beyonce σε συναυλία της στο Chicago.

Πρόκειται για ένα ολοκέντητο, custom made bodysuit διακοσμημένo με 500.000 κρύσταλλα Swarovski και 2.000 κρυστάλλινα κρόσσια από γυάλινο καθρέφτη.

Η 39χρονη superstar λοιπόν της μουσικής βιομηχανίας κυκλοφόρησε ως παιδική κούκλα, φορώντας δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή. Πρόκειται για μία συλλεκτική κούκλα που θα είναι στα καταστήματα και online shops από τέλη Ιανουαρίου.

O Έλληνας σχεδιαστής κοινοποίησε τη φωτογραφία της κούκλας Beyonce στο Instagram, σχολιάζοντας: «Όταν οι θρύλοι γίνονται κούκλες».







Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα