1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

ASEP- ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ : Τα λάθη φέρνουν νέους πίνακες για την Προκήρυξη 3ΕΑ/2022

ASEP– ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ : Τα λάθη φέρνουν νέους πίνακες για την Προκήρυξη 3ΕΑ/2022

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:Σε έκδοση νέων πινάκων με νέα προθεσμία υποβολής ενστάσεων θα προχωρήσει το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 3ΕΑ/2022, μετά από τα λάθη που έγιναν στην μοριοδότηση των εκπαιδευτικών,  και τις  διευκρινίσεις που απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ως προς τα στοιχεία του γραμμογραφημένου αρχείου που απεστάλη στο ΑΣΕΠ στις 15 Ιουλίου 2022

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Οπως ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα το ΑΣΕΠ, τα  στοιχεία που αφορούν στο κριτήριο του Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών απεστάλησαν εκ νέου από το ΥΠΑΙΘ, οπότε το Συμβούλιο προχωρά σε έκοδση νέων πινάκων. Αιτία για το λάθος, κατα το ΑΣΕΠ, ήταν «τεχνικό πρόβλημα κατά την εξαγωγή των δεδομένων από το Ο.Π.ΣΥ.Δ.»

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι πολλοί εκπαιδευτικοί έχουν εντοπίσει και λάθη που δεν εντάσσονται στην παραπάνω κατηγορία, για τα οποία δεν αναφέρεται κάτι.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ

Γνωστοποιείται ότι λόγω τεχνικού προβλήματος κατά την εξαγωγή των δεδομένων από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) του Υ.ΠΑΙ.Θ., απεστάλησαν εκ νέου στο ΑΣΕΠ από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, τα στοιχεία που αφορούν στο κριτήριο του Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 (ΦΕΚ 20/18.4.2022/τ.ΑΣΕΠ). Κατόπιν επεξεργασίας αυτών, το ΑΣΕΠ θα προβεί σε έκδοση νέων πινάκων με νέα προθεσμία υποβολής ενστάσεων.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα