1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 λόγοι που ένας Ιχθύς θα σου κάνει την ζωή δύσκολη


Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ιδιαιτερότητές τους, τις παραξενιές τους. Τα κακά τους κομμάτια. Μερικές φορές, αυτά τα κακά κομμάτια μπαίνουν σε κουτάκια που χαρακτηρίζουν μεγαλύτερες ομάδες, και μερικές φορές αυτά τα κουτάκια έχουν να κάνουν με ζώδια.

Αλήθεια, πρέπει σε κάθε κείμενο για ζώδια να συμβαίνει αυτή η εισαγωγή; Πάμε γρήγορα στο θέμα που είμαστε όλοι εδώ να αναλύσουμε: Γιατί οι Ιχθείς μπορούν να γίνουν δύσκολοι άνθρωποι.

Ταπεινά χαμομηλάκια της καταστροφής
Κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό το ζώδιο σε γκρίνια και σε μιζέρια, ούτε καν οι σύντροφοί του στο στοιχείο του νερού, Καρκίνος και Σκορπιός. Οι Ιχθείς έχουν την ικανότητα να αισθανθούν άσχημα για το οτιδήποτε – ακόμα και για τα συναισθήματα των άλλων, κάτι που θα φροντίσουν να σου λένε συχνά με το που μάθουν την αγγλική λέξη “empath”. Μην την γκουγκλάρεις αν είσαι Ιχθύς, σου λέμε με σιγουριά ότι η κοινωνική σου ζωή θα υποφέρει.

Καλλιτέχνες της θλίψης
Ναι, οι Ιχθείς έχουν καλλιτεχνικές τάσεις. Μπορείς να τους φανταστείς να κάνουν χαρούμενη τέχνη; Φυσικά και όχι. Προτιμούν τις μορφές τέχνης που παρέχουν άμεση επαφή με το κοινό τους (ακουστική κιθάρα, σλαμ πόετρι) όπως και μηδέν φίλτρο για το πόσο μελαγχολικοί μπορούν να γίνουν χωρίς να έχεις δικαίωμα να τους σταματήσεις.

Διαμεσολαβητές της συμφοράς
Οι Ιχθείς, όπως είπαμε, νιώθουν έντονα τα βάιμπς των άλλων ανθρώπων, που σημαίνει ότι μπορούν πολύ εύκολα να κατηγορήσουν την δική τους κατάσταση στη δική σου αρνητικότητα. Και μετά να περάσουν χρόνο που θα μπορούσαν να δουλεύουν με τον εαυτό τους προσπαθώντας να λύσουν τα δικά σου προβλήματα.

Αρκουδάκια της αγάπης
Φαντάσου ένα αρκουδάκι της αγάπης που έχει μπει στο πλυντήριο, όμως. Και που σε ακολουθεί αφήνοντας νερά στο πάτωμα, και μετά νιώθει άσχημα που σου γίνεται συναισθηματικό βάρος με τα νερά που σου αφήνει, και μετά σου λέει ότι πρέπει να διαχειριστείτε από κοινού και με σεβασμό την κατάσταση με τα νερά επειδή του προκαλεί άγχος και μετά σε ρωτάει αν το αγαπάς ακόμα. Στο μεταξύ εσύ προσπαθείς να στεγνώσεις τα μαλλιά σου επειδή είχες κάνει μπάνιο και τα νερά στο πάτωμα είναι κυριολεκτικά, δεν έχουν συμβολική αξία, απλά όλη αυτή η αναλογία έβαλε τον Ιχθύ σε σκέψεις και είπε να τις μοιραστεί. Είναι εννιά και δέκα το πρωί και έχεις αργήσει για δουλειά, επίσης.

Ταπετσαρίες με συναισθήματα
Οι Ιχθείς έχουν δύο πολύ μεγάλες (και αντικρουόμενες) εσωτερικές ανάγκες: Να είναι αποτραβηγμένοι από τον κόσμο και να λαμβάνουν την προσοχή του κόσμου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περίεργες συμπεριφορές, προσπαθώντας να βρουν μια ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο. Πολύ συχνά θα μείνουν σιωπηλοί όταν βρίσκονται με άλλους, επειδή αισθάνονται κοινωνικά αμήχανοι, αλλά αυτό σύντομα θα μεταμορφωθεί σε νεύρα και ξεσπάσματα επειδή ʺΚι εγώ τι κάθομαι εδώ τόση ώρα;ʺ.

Και αν φτάσατε μέχρι εδώ και νομίζατε ότι δεν σκοπεύουμε να κάνουμε το ίδιο ξεγύμνωμα και στα υπόλοιπα ζώδια, τα λέμε τον επόμενο μήνα. Κριοί, να φυλάγεστε.

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα