1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Tips για να διατηρήσεις ζωντανό τον ρομαντισμό στη σχέση σου μετά τις διακοπές!

Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα μετά τις διακοπές. Ή θα επιστρέψεις πίσω και θα είσαι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον αγαπημένο σου ή θα περάσεις μια κρίση με τσακωμούς και διαφωνίες. Αν σου συμβεί το δεύτερο δες τι πρέπει να κάνεις για να επαναφέρεις τη σχέση σου σε ένα επίπεδο που θα σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένη.

#1. Αναρωτηθείτε τι ήταν αυτό που έφερε ένταση στη σχέση σας όσο ήσασταν διακοπές. Φτιάξτε μια λίστα με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε και σκεφτείτε τρόπους για να τα επιλύσετε.

#2. Ζήστε ξανά κάποιες στιγμές από τα πρώτα σας ραντεβού όταν ήσασταν full ερωτευμένοι. Είναι σημαντικό για τη σχέση σας να προσπαθείτε τακτικά να την επαναφέρετε στο πώς ήταν τους πρώτους μήνες που ήσασταν ζευγάρι.

#3. Όσες διαφωνίες και αν είχατε στις διακοπές είναι πολύ πιθανό να περάσατε και μερικές πολύ όμορφες στιγμές με το άλλο σας μισό. Ποια έξοδος ή ποια εξόρμηση ήταν αυτή που σας άρεσε περισσότερο; Δοκιμάστε να την επαναλάβετε και ας είστε πλέον στην πόλη.

#4. Μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε έναν σύμβουλο σχέσεων. Αυτός θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τα λάθη σας (ο καθένας τα δικά του) και να χτίσετε μια ακόμα πιο ευτυχισμένη και υγιή σχέση.

#5. Αν οι διακοπές σας ήταν παρέα με άλλα άτομα τότε ίσως αξίζει να οργανώσετε ένα ταξίδι μόνο για εσάς τους δύο. Πολλές φορές η πολυκοσμία φέρνει εντάσεις. Ένα ταξίδι για δύο γύρω στο φθινόπωρο θα είναι μια πολύ καλή λύση για να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να νιώσετε και πάλι όμορφα ο ένας για τον άλλον.

#6. Τώρα που επιστρέψατε στην πόλη μπορείτε να δώσετε λίγη παραπάνω προτεραιότητα στον εαυτό σας και μην ξεχνάτε πως αν νιώθετε καλά με εσάς θα νιώθετε καλά και με τους γύρω σας.

Μια ματιά ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα