1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

10 λόγοι να αγαπήσεις έναν Παρθένο


Το να εκδηλώνει ενδιαφέρον ένας Παρθένος για εσένα μπορεί -με πολλούς τρόπους- να θεωρηθεί παράσημο. Αυτό συμβαίνει επειδή τα στάνταρ ενός Παρθένου είναι συνήθως υψηλά. Άρα κάτι καλό μάλλον θα λέει αυτό το ενδιαφέρον και για εσένα. Και αυτός είναι ένας λόγος που αξίζει να περάσεις τον χρόνο σου με ένα άτομο αυτού του ζωδίου. Παρακάτω σου έχουμε και άλλους εννιά.

*Οι Παρθένοι δεν χαραμίζουν χρόνο με χαριτωμένες. Βλέπουν, θέλουν, εκδηλώνουν ενδιαφέρον. Γιατί να σε σέρνουν πριν καν σε γνωρίσουν;

*Ένας Παρθένος θα σου σταθεί στα δύσκολα, όσο δύσκολα κι αν γίνουν. Οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου λατρεύουν τα δύσκολα, όπως και να τα λύνουν. Αλλιώς βαριούνται εύκολα.

*Είναι κοινωνικοί, μη σε ξεγελάει η φήμη τους ότι μπορεί να γίνουν στριμμένοι. Οι κουβέντες που μπορείς να κάνεις μαζί τους είναι άκρως διασκεδαστικές, αρκεί να έχεις όρεξη κι εσύ να καταλάβεις το χιούμορ τους – αυτό όμως ισχύει και με τα υπόλοιπα ζώδια της γης.

*Αυτή η επίσης φημισμένη αγάπη τους για την τάξη και την καθαριότητα, ακόμα κι αν φτάνει σε σημεία παράνοιας πού και πού (βλ. αλλάζουν διαρρύθμιση στο σπίτι όποτε έχουν κακή διάθεση), εν τέλει είναι καλό πράγμα γιατί μπορεί να σου κολλήσει κι εσένα.

*Είναι εύκολο για έναν Παρθένο να πάρει τα πράγματα προσωπικά, σχεδόν εξίσου εύκολο με το να το αναφέρει και να προσπαθήσει να το λύσει. Αυτό το ζώδιο αποκλείεται να σου κρατήσει μουτραάκια…

*…Παρ’ όλα αυτά, όταν πληγώνονται, τους πιάνουν οι ευαισθησίες τους και τότε δεν θέλουν να λύσουν τίποτα. Και πάλι δεν θα κρατήσουν μουτράκια, απλώς θα αρχίσουν να σε κράζουν. Ακόμα κι αυτό το θεωρούν πιο έντιμο απ’ το να σε αφήσουν να μαντέψεις τι έκανες λάθος. (Και μπράβο τους, θα πούμε)

*Ναι, ίσως ένας παρθένος δεν είναι και ο πιο ευέλικτος άνθρωπος, είναι όμως ειδικός στην οργάνωση. Δοκίμασες να πας με το δικό του πρόγραμμα; Αν είσαι άνθρωπος που μπορεί να το κάνει αυτό χωρίς να του βγουν παράπονα, είστε γιν και Γιανγκ.

*Ένας Παρθένος, από την στιγμή που θα πέσεις μαζί του στο κρεβάτι, δεν πρόκειται να σταματήσει να θέλει σεξ. Ίσως δεν είναι πάντα και στην πιο πειραματική διάθεση, αλλά η λίμπιντο αυτού του ζωδίου δεν αστειεύεται.

*Δεν υπάρχει περίπτωση μ’ έναν Παρθένο να φάτε χρόνο προσπαθώντας να αποφασίσετε πού θα πάτε, τι θα φάτε, τι θα δείτε. Αν θέλει κάτι, θα το πει. Μάλλον θα το κάνετε, κιόλας. Την επόμενη φορά διαλέγεις εσύ. Ωραία και μετρημένα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα