1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Αν παρατηρήσεις ΑΥΤΑ τα σημάδια στον σύντροφό σου…σημαίνει ότι έχει δαγκώσει γερά τη λαμαρίνα


Πώς συμπεριφέρεται ένας άντρας όταν είναι ερωτευμένος; Παρακάτω θα δεις τα σημάδια που θα σε πείσουν πως ο σύντροφός σου έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα μαζί σου.

#1. Γίνεται πιο ρομαντικός μέσα στη σχέση σας
Ο ρομαντισμός σε έναν άντρα εκδηλώνεται μόνο και εφόσον είναι ερωτευμένος. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνει εκπλήξεις ή να οργανώσει ένα ρομαντικό δείπνο αν δεν είναι ερωτευμένος.

#2. Σε επιδεικνύει δεξιά και αριστερά
Αν δεν ενδιαφέρεται δεν πρόκειται να σε γνωρίσει σε φίλους και συγγενείς. Αν από την άλλη μεριά δεν χάνει ευκαιρία να σε συστήνει στους δικούς του ανθρώπους, τότε σίγουρα σε νοιάζεται.

#3. Προσπαθεί να δείξει τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα του
Αυτή η υπερπροσπάθεια συμβαίνει μόνο όταν κάποιος άντρας είναι πολύ ερωτευμένος. Αλλιώς θα ακολουθήσει τον δρόμο του «Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω».

#4. Βιάζεται να κάνει πλάνα για το μέλλον
Βιάζεται να σε αποκαλέσει σύντροφό του, βιάζεται να μείνετε μαζί…και γενικά βιάζεται. Αυτό δείχνει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου και πόσο πολύ δεν θέλει να σε χάσει.

#5. Τον ενδιαφέρει η άποψή σου
Δεν πρόκειται να πάρει καμία σοβαρή απόφαση χωρίς να ακούσει προσεκτικά την άποψή σου. Αυτός είναι και ο λόγος που σε διάλεξε εξαρχής και για αυτό είναι τόσο ερωτευμένος μαζί σου. Επειδή νιώθει ότι μπορείς να τον στηρίξεις σε κάθε του απόφαση αλλά και να τον κατευθύνεις προς τη σωστή.

#6. Μαλακώνουν αρκετά
Ακόμα και το πιο αυθεντικό αρσενικό…θα μαλακώσει όταν είναι ερωτευμένος. Μπορεί παλαιότερα να μην καταδεχόταν να κάνει πολλά για τα μάτια μιας γυναίκα αλλά τώρα πια παίρνει λουλούδια, κάνει εκπλήξεις, μιλάει γλυκά. ΑΥΤΑ είναι μερικά χαρακτηριστικά των ερωτευμένων αντρών.

Διαβάστε ακόμα: Σε απάτησε; 7 σημάδια που δείχνουν ότι το έχει μετανιώσει πικρά

5 tips για να «χτίσεις» την πιο υγιή και όμορφη σχέση

Αν σου περνάει από το μυαλό να τον απατήσεις…αυτοί οι λόγοι θα σε πείσουν να μην το κάνεις




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα