1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Όπως τη γέννησε η μαμά της η Τζένιφερ Λόρενς στη νέα της ταινία


Η Τζένιφερ Λόρενς έχει συγκεντρώσει για άλλη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Η οσκαρική ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην ταινία «No Hard Feelings» η οποία κυκλοφόρησε στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2023 κι είχε μια ολόγυμνη σκηνή η οποία έχει προκαλέσει θύελλα συζητήσεων τις τελευταίες μέρες. Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι η προβολή της ταινίας στην πλατφόρμα του Netflix στις Η.Π.Α. που είχε ως αποτέλεσμα πολλοί περισσότεροι θεατές να δουν τα γυμνά κάλλη της Τζένιφερ Λόρενς.

Η πασίγνωστη ηθοποιός απαθανατίζεται να παλεύει γυμνή με μια ομάδα ταραξιών που της έκλεψαν όλα τα ρούχα. Το Twitter και τα υπόλοιπα social media έχουν πάρει φωτιά, με το κοινό να δηλώνει στην πλειοψηφία του σοκαρισμένο από τη γυμνή σκηνή της Λόρενς.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Variety δήλωσε πως της φάνηκε αστείο όλο αυτό, λέγοντας συγκεκριμένα ότι: «όλοι στη ζωή μου και η ομάδα μου με ρωτούσαν, «’Είσαι σίγουρη; Είσαι σίγουρη; Είσαι σίγουρη;. Εγώ δεν είχα ούτε μια δεύτερη σκέψη. Ήταν αστείο για μένα».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα