1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Τόνι Σφήνος: Δείτε πώς είναι στην πραγματικότητα! Σπάνιο βίντεο ως Θάνος Κιούσης


Μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή, από τον ΑΝΤ1 και από την παρουσίαση του 5 x 5, την θέση του στο τηλεπαιχνίδι, παίρνει ο Θάνος Κιούσης, που έγινε ευρέως γνωστός ως Τόνι Σφήνος.

Ο Θάνος Κιούσης είναι ο νέος παρουσιαστής του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού και θα υποδέχεται όλους τους παίκτες που θα έρθουν με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση για να περάσουν καλά, αλλά και για να διεκδικήσουν ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ! Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!

Είναι η πρώτη φορά που θα τον δούμε τηλεοπτικά ως Θάνο Κιούση και όχι ως Τόνι Σφήνος.

«Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τη δημοφιλέστερη απάντηση στην ερώτηση “ποιος θα ήτανε ο ιδανικός παρουσιαστής για το 5 επί 5” ρώτησα με τη μάνα μου τον πατέρα μου τα πεθερικά μου τα παιδιά μου ρωτήσαμε συγγενείς θείους θείες και όλοι τελείως αντικειμενικά απάντησαν τον Θάνο Κιούση εμένα δηλαδή. Οπότε; Να ‘μαι» λέει στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Instagram του καναλιού.

Δείτε το βίντεο:

Μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις του στο Instagram ήταν η παρακάτω φωτογραφία με το πατίνι, στην οποία γράφει: «Δεν είναι τούμπα, είναι στάηλ! Το πατίνι φρεναρει σφηνωτό στη γρίλια, και όχι από τους κοιλιακούς. Ο μέσα αντίχειρας με κοφτερό νύχι, αυτός που δεν φαίνεται, έχει γραπώσει σαν αετός το φρεάτιο, και το πάρε πόδι κλωτσιά σούζα 2μετρο αξύριστο ποδάρι κρατιέται από το μπαλκόνι με αόρατη μεσινέζα δεμένη στο πατίνι. Το χαμόγελο φυσικό»


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα