1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Το Google Translate έσωσε κοπέλα στην Κρήτη που την ξυλοκοπούσε ο σύντροφός της


Από σοκαριστική επίθεση του 44χρονου συντρόφου της κατάφερε να σωθεί 28χρονη από την Αλβανία που μένει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Χάρη στο Google Translate, η γυναίκα, που δεν μιλά ελληνικά, μπόρεσε να ενημερώσει το προσωπικό ενός café στην πόλη για το τι της συμβαίνει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 44χρονος την χτύπησε στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια, και μάλιστα αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Στο παρελθόν η ίδια είχε υποβάλλει μήνυση εναντίον του συντρόφου της, στον οποίο ωστόσο επέστρεψε καθώς δεν είχε πού αλλού να πάει.

Αυτή την φορά, η γυναίκα προφασίστηκε πως θα πήγαινε σε κοντινό café να πάρει μια σοκολάτα. Εκεί χρησιμοποίησε το Google Translate για να εξηγήσει τι της συμβαίνει και να ζητήσει βοήθεια.

Ο 44χρονος την αναζητούσε μια ολόκληρη μέρα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να καλέσει και στο αστυνομικό τμήμα να ελέγξει μήπως την έχουν συλλάβει, επειδή εκείνη βρίσκεται παράνομα στην χώρα. Ωστόσο, η 28χρονη προστατεύεται ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον νόμο, και δεν θα κινηθούν νομικές διαδικασίες εναντίον της.

Αντιθέτως, ο 44χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Μαλεβιζίου τόσο για την ενδοοικογενειακή βία ‘πσπ και γιατί όπως διαπιστώθηκε είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές Ναυπλίου, παραβιάζοντας μάλιστα τους όρους αποφυλάκισης: Αντί να διαμένει στη διεύθυνση που είχε δηλώσει στην Αθήνα, εκείνος βρέθηκε στο Ηράκλειο. Την προανάκριση διενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα