1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Το πρώτο party που έγινε ποτέ μέσα σε τραμ!


O Music 89.2 σε συνεργασία με τις Σταθερές Συγκοινωνίες διοργάνωσαν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το πρώτο party που έγινε ποτέ μέσα σε τραμ! Το Music Xpress άνοιξε τις πόρτες του στις 20:00 και χάρισε στους τυχερούς ακροατές του Music 89.2 ένα δίωρο μουσικό ταξίδι στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα, εντυπωσιάζοντας περαστικούς και επιβάτες με μια γεμάτη ζωντάνια και χαρά ατμόσφαιρα!

%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-party-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ad-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc0

Σ’ αυτή την πρωτοποριακή μουσική εμπειρία, οι ακροατές μας είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους αγαπημένους τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να ζήσουν ένα ατελείωτο party μέσα σ’ ένα τραμ, με φωτορυθμικά, δυνατή μουσική και ένα μοναδικό Dj set με την καλύτερη ξένη mainstream μουσική από τα «Κουνάβια» και την Ξένια Γκάλη!

Το Music Xpress διοργανώθηκε για καλό σκοπό, αφού όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια των ακροατών μας θα σταλούν για τη στήριξη των παιδιών που επλήγησαν από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας!

Ο Music 89.2 και με αυτή την ενέργεια επιβεβαιώνει την αφοσίωσή του στη μουσική και την καινοτομία μ’ένα ακόμα party που αφήνει το δικό του στίγμα!

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο party πάνω σε τραμ, εδώ!

Μην ξεχνάτε ότι για ολόκληρο τον Δεκέμβριο, ο Music 89.2 και οι Σταθερές Συγκοινωνίες στέκονται δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού και στηρίζουν κάθε παιδί που μας χρειάζεται.

Καλέστε από σταθερό ή κινητό ή στείλτε με SMS τη φράση ΧΑΜΟΓΕΛΟ MUSIC στο 19810.

Χρέωση για σταθερά: 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας

Xρέωση για κινητά 2,73€ με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Γιατί και φέτος τα Χριστούγεννα…θέλουμε να μοιράσουμε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά!

Διαβάστε επίσης

Λάμψη από Hollywood φέρνει τo χριστουγεννιάτικο Soiree του οίκου Giannetos στο Moxy Athens City

Skatman και Tal Fussman: Για πρώτη φορά στην Αθήνα


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα