1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Αυτή η νύχτα μένει: Ένα ακόμα χτύπημα έρχεται για το Χρήστο


Αυτή η νύχτα μένει Επεισόδιο 89. Στο ογδοεικοστό ένατο επεισόδιο της σειράς “Αυτή η νύχτα μένει” θα δούμε πως η χαρά της Νίτσας για την επιστροφή της στο «Όνειρο» ματαιώνεται από την αλλόκοτη συμπεριφορά του αγαπημένου της. Δείτε στο www.happytv.gr όσα θα δούμε στο συγκεκριμένο επεισόδιο.

Αυτή η νύχτα μένει Επεισόδιο 89

Στο ογδοεικοστό ένατο επεισόδιο θα δούμε πως ο Στρατής, αναστατώνει με τη συμπεριφορά του τη Διαμάντω, όταν ανακαλύπτει πως η Ζέτα κατευθύνεται στην Αθήνα να βρει το Ντόκο. Ο Γιώργης συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις όσων αγνοούσε συγκρούεται με τη Βρεττώ και κείνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Ένα ακόμα χτύπημα για το Χρήστο έρχεται από τον Ρευματά. Η χαρά της Νίτσας για την επιστροφή της στο «Όνειρο» ματαιώνεται από την αλλόκοτη συμπεριφορά του αγαπημένου της. Αναζητώντας την αλήθεια ο εισαγγελέας Ποζάνης θα βρεθεί μπροστά στη Μυρτώ τη στιγμή που εκείνη αγωνίζεται να κλείσει το παρελθόν προκαλώντας την οργή του Πόντικα.

Διαβάστε περισσότερα Spoiler

Προβολή επεισοδίου: Τρίτη 6 Ιουνίου

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα