1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Το ναυάγιο: «Η μαμά πότε θα γυρίσει;» Συγκινεί το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου


Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Το ναυάγιο» (επεισόδιο 3) θα δούμε πως η Ειρήνη και ο Απόστολος θα φτάσουν με ασφάλεια στα Χανιά έχοντας γλιτώσει από τρομερή φουρτούνα. Δείτε στο happytv.gr την υπόθεση και το τρέιλερ του επεισοδίου.

Το ναυάγιο: Τρέιλερ και περίληψη τρίτου επεισοδίου

Επεισόδιο 4 (Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 22:50). Η μητέρα του Πέτρου μαθαίνει για τον θάνατο του Γιάννη και προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό, πείθοντας τον Πέτρο να μην παραδοθεί. Η Λίνα ψάχνει τρόπους να το σκάσει από το σπίτι της για να ταξιδέψει κρυφά στην Αθήνα και να κυνηγήσει το όνειρό της. Ο Μάκης αντιλαμβάνεται τα οικονομικά προβλήματα του πατέρα του, αλλά δεν γνωρίζει πως η οικογένειά του χρωστά πολλά χρήματα στον πατέρα της Λίνας. Στα Χανιά φτάνει ένα ζευγάρι, ο Βασίλης και η Ασημίνα, των οποίων ο γάμος θα κλονιστεί από ένα μεγάλο μυστικό που κινδυνεύει να βγει στο φως όσο βρίσκονται στην Κρήτη. Η Ειρήνη και ο Απόστολος φτάνουν με ασφάλεια στα Χανιά έχοντας γλιτώσει από τρομερή φουρτούνα. Είναι σίγουροι ότι πλέον θα ταξιδέψουν με ασφάλεια ως τον Πειραιά με το «Φοίνιξ». Δεν ξέρουν όμως ότι η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς και για δεκάδες ακόμα ανυποψίαστους επιβάτες του μοιραίου πλοίου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως τα αίματα ανάβουν, ένα όπλο εκπυρσοκροτεί… και το νήμα της ζωής κάποιου κόβεται για πάντα.

Βίντεο από τα επεισόδια

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα