1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Το μυστικό της πεταλούδας: Οι παράξενες σκηνές από το παρελθόν που βλέπει ο Χριστόφορος


Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Το μυστικό της πεταλούδας» θα δούμε πως η Ειρήνη ανήσυχη για τον Χριστόφορο, τον ρωτάει αν του συμβαίνουν συχνά αυτοί οι πονοκέφαλοι και τον ρωτάει ξανά τι έχει θυμηθεί απ΄ το παρελθόν. Ο Χριστόφορος της λέει πως βλέπει παράξενες σκηνές απ΄ το παρελθόν και μία απ΄ αυτές είναι ότι δε σκοτώνει αυτός τον Νικήτα, αλλά, η Βαγγελιώ. Μετά της δίνει το ημερολόγιο της Βαγγελιώς κι η Ειρήνη αρχίζει να το διαβάζει.

Η Κρίστια λέει στον Μάρκο για την ιδέα της Χλόης να βγουν όλοι μαζί την επομένη. Ο Μάρκος δεν έχει πρόβλημα μ΄ αυτό, αλλά, όταν βλέπει πως η Κρίστια έχει κολλήσει πως κάτι δεν πάει καλά με τον Παύλο, αλλάζει γνώμη και της λέει πως είναι καλύτερα να κόψει την επικοινωνία με την Χλόη. Η Σοφία περιμένει την Ειρήνη να γυρίσει, αλλά, αντί γι΄ αυτήν, εμφανίζεται μετά από μέρες ο Αρίστος, που μαζεύει τα πράγματα του για να φύγει απ΄ το σπίτι. Ο Στέφανος μιλάει στον Νικόλα για τις ανησυχίες του για τη Χάρις που σκαλίζει το παρελθόν του και την αγωνία του μήπως η Χάρις ανακαλύψει τη σχέση τους. Ο Νικόλας που τον βλέπει αγχωμένο, τον ρωτάει αν θέλει να χωρίσουν.

Ο Άρης γυρνάει σπίτι αγχωμένος που δεν ξέρει πού βρίσκεται η Λουίζα και βρίσκει εκεί τη Μαρήλια, που τον περίμενε να μάθει τι έγινε με τη Λουίζα. Η Έλενα πάει στο σπίτι της Ειρήνης να της πει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου κι ότι σκότωσε τον αδερφό της. Εκεί είναι η Σοφία, που ρωτάει την Έλενα τι θέλει να πει στην Ειρήνη. Όταν έρχεται η Ειρήνη και η Έλενα συνειδητοποιεί πως η Ειρήνη δεν έχει σκοπό να καταδώσει τον Χριστόφορο στην αστυνομία, αποφασίζει να το κάνει αυτή. Ο Άλκης ρωτάει τη Μαρήλια, αν ήταν με τον Άρη το προηγούμενο βράδυ κι όταν εκεί κόβει την κουβέντα γιατί πρέπει να φύγει, ο Άλκης της λέει πως ο Δώρος μπορεί να ΄χει μπλεξίματα, πράγμα που ανησυχεί τη Μαρήλια, που νόμιζε ότι ο Άλκης δεν είχε ιδέα γι΄ αυτό. Ο Στέφανος ζητάει δύο ώρες άδεια να πάει να πάρει την Αμάλα απ΄ ο αεροδρόμιο, ενώ η Χάρις μαθαίνει τι ώρα φτάνει η Αμάλα.

Ο Δώρος πολύ ανήσυχος για τη Λουίζα και ψάχνοντας τρόπο να μάθει, αν είναι καλά, βρίσκει στις πληροφορίες το κινητό του Θέμη και τον καλεί. Ο Μάρκος ρωτάει την Κρίστια, αν ακύρωσε το βραδινό τους ραντεβού με τη Χλόη και τον Παύλο. Η Κρίστια δεν το ΄κανε ακόμα, όταν ξαφνικά χτυπάει το κινητό της και είναι η Χλόη. Όταν κλείνουν με την Κρίστια, η Χλόη λέει στον Παύλο ότι η Κρίστια με το Μάρκο θα έρθουν από εκεί το βράδυ να φάνε όλοι μαζί. Η Ειρήνη πάει στον Χριστόφορο και του λέει για τη συνάντηση με την Έλενα κι αυτά που ειπώθηκαν κι ο Χριστόφορος αποφασίζει ν΄ απαλλαγεί μια και καλή απ΄ αυτήν.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα