1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι πορνό βλέπουμε στην Ελλάδα;


Λαός της τσόντας, κατά τον μέγα Γκουσγκούνη οι Έλληνες, φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πορνό και γιατί όχι άλλωστε, αφού όπως έχει πολλάκις αποδειχτεί δεν τυφλώνει.

Σε κάθε περίπτωση νέα έρευνα της Google για λογαριασμό της ελληνικής εταιρίας παραγωγής Sugarbabes.TV την οποία δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, ρίχνει φως στα πορνογραφικά γούστα μας και αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο μεγαλύτερος αριθμός χρηστών του πορνογραφικού site βρίσκεται στην Αθήνα (665. 181 άτομα).

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην Τρίτη θέση με 221.000 χρήστες περίπου, ενώ ο Πειραιάς έρχεται τέταρτος. Στη δεύτερη θέση, σύμφωνα με την έρευνα, βρίσκονται όσοι προτίμησαν να μη δηλώσουν την πόλη τους.

Στο μερίδιο των χρηστών ανά πόλη, πέρα από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά ακολουθεί η Πάτρα με 3,8%.

Όσον αφορά τις προτιμήσεις κατά είδος, στο Βόλο αγαπούν το «doggy style» περισσότερο από όλους στην Ελλάδα, ενώ στο συγκεκριμένο είδος ακολουθεί η Κρήτη και η Θεσσαλονίκη. Η Καλαμάτα φαίνεται να αγαπά αρκετά το πορνό με milfs, μια κατηγορία την οποία τιμά δεόντως και ο Βόλος.

Η Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τα στατιστικά είναι συμπρωτεύουσα πληθυσμιακά αλλά πρωτεύουσα στην κατανάλωση του «τριολέ» αφού προηγείται πανελλαδικά σε αυτήν την κατηγορία.

Η Αθήνα τέλος είναι η πρωταθλήτρια του λεσβιακού σεξ.

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα