1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πες μου ότι με θες χωρίς να μου πεις ότι με θες!


Σου έχει κλέψει το μυαλό και την καρδιά κάποιος άντρας και δεν ξέρεις πώς να του το αποκαλύψεις; να ξέρεις πως μπορείς να του το πεις χωρίς να χρειαστεί να του το πεις. Χρησιμοποιώντας κάποια tips μπορείς με τον τρόπο σου να του δείξεις το ενδιαφέρον σου χωρίς να το εκφράσεις με συγκεκριμένες λέξεις και προτάσεις.

#1. Ξεκίνα να τον ακουμπάς περισσότερο
Προσπάθησε να βρίσκεις αφορμές για να τον ακουμπάς, να τον χαιδεύεις ή να έρχεσαι πιο κοντά του. Σιγά σιγά θα αρχίσει να καταλαβαίνει το ενδιαφέρον σου και από τη συμπεριφορά του θα μπορέσεις κι εσύ να καταλάβεις πόσο πολύ ενδιαφέρεται.

#2. Κέρασέ τον ένα ποτό
Μπορεί σε παλαιότερες δεκαετίες να θεωρούνταν σχεδόν απαγορευτικό από μια γυναίκα να κεράσει ένα ποτό έναν άντρα αλλά πλέον αυτό δεν ισχύει. Βρες την ευκαιρία που ψάχνεις και όταν σου παρουσιαστεί άρπαξέ την και κέρασέ τον ένα ποτάκι.

#3. Κάνε κάποια κοπλιμέντα
Όλοι οι άντρες γοητεύονται από τα κοπλιμέντα των γυναικών, είτε τους ενδιαφέρουν, είτε όχι. Προσπάθησε λοιπόν να του τονώσεις το ηθικό με ένα ωραίο κοπλιμέντο.

#4. Φτιάξε ένα inside joke με το οποίο θα γελάτε μεταξύ σας
Αν για παράδειγμα εκείνος βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον, μπορείς να του πεις να πίνετε ένα σφηνάκι νερό κάθε φορά που το αφεντικό σας λέει μια συγκεκριμένη λέξη. Βρείτε ένα κοινό αστείο που θα σας φέρει πιο κοντά.

#5. Βγάλε φωτογραφίες που να δείχνουν εσάς τους δύο και φρόντισε να τις δει
Ίσως όταν σας δει δίπλα δίπλα σε φωτογραφίες να καταλάβει πόσο πολύ ταιριάζετε και να κάνει από μόνος του κάποια κίνηση.

Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν μπορείς πολύ απλά να του ζητήσεις να βγείτε για ένα ποτό! Το νόημα θα το πιάσει σίγουρα…

Διαβάστε ακόμα: Mήπως προσπαθείς υπερβολικά να κάνεις σχέση; Δες τι δεν πρέπει να κάνεις!

Tips για σχέσεις από το 1958: Ένα άρθρο-μαρτυρία για το πώς έβρισκαν οι γυναίκες σύζυγο!

Οι 15 «όρκοι» που πρέπει να πάρεις λίγο πριν ανεβείς τα σκαλιά της εκκλησίας




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα