1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι να κάνεις για να σε συμπαθήσουν οι φίλοι της


Το ανέβαλες καιρό όμως τώρα έφτασε η στιγμή. Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τους φίλους της αγαπημένης σου και σε λούζει κρύος ιδρώτας. Λογικό.

Αν δεν είσαι η ψυχή του πάρτι και τέρας κοινωνικοποίησης είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις άβολα, θέλοντας ταυτόχρονα  να είσαι και αρεστός ώστε να πάρεις την έγκρισή τους.

Στην τελική, στην μάπα θα τους φας στις μελλοντικές σας ομαδικές εξόδους και αν δε σε συμπαθήσουν είναι πολύ πιθανό να φας και σαμποτάζ, γιατί τέτοιοι είναι.

Τι κάνεις λοιπόν;

Μίλα

Μην κάθεσαι σε μια γωνιά και παρατηρείς τι λένε γνέφοντας σιωπηρά. Αν σε ρωτήσουν πες με τι ασχολείσαι, και ανταπόδωσε τις ερωτήσεις μαθαίνοντας πράγματα για τον καθένα. Ο κόσμος νιώθει ωραία όταν τον ρωτάνε πράγματα γι’ αυτόν, οπότε κάνε παιχνίδι και δείξε ενδιαφέρον για αυτά που θα σου πουν, ακόμα και αν είναι πέρα για πέρα αδιάφορα.

Αλλά μην το παρακάνεις

Σε καμία περίπτωση μην στρέψεις την προσοχή όλων πάνω σου για το πόσο γ***τος είσαι, ακόμα κι αν είσαι. Μην το παρακάνεις με το μπλα μπλα, ούτε με το ενδιαφέρον για εκείνους γιατί θα φανεί στημένο και δεν θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ευγένεια πάνω από όλα

Αν δεν συμφωνείς με κάτι προσπάθησε να καταπιέσεις την τάση να μπεις σε αντιπαράθεση ή να τρολάρεις. Ακόμα και αν ακουστούν ακρότητες ή πράγματα στα οποία δε συμφωνείς, παίξε συντηρητικά, πες τη γνώμη σου, αλλά μην τους μειώσεις. Τουλάχιστον όχι πριν καταλάβεις τι μέρος του λόγου είναι ο καθένας.

Εγώ την αγαπώ

Δείξε τους με απλότητα και ειλικρίνεια πόσο πολύ εκτιμάς τη σύντροφό σου. Το να την δουν με ένα ταίρι με το οποίο  φαίνονται πραγματικά ταιριαστοί θα τους κάνει πολύ χαρούμενους, και θα σε εμπιστευθούν πιο εύκολα. Προσοχή, όμως: αυτό δεν σημαίνει πως έχουν όρεξη να σε δουν να την αρπάζεις και να τη γλωσσοφιλάς κάθε τρεις και λίγο μπροστά τους. Βρείτε ένα δωμάτιο για αυτό.

Κέρνα κανένα σφηνάκι

Αν έχετε βγει σε μπαρ, το σφηνάκι είναι η καλύτερη επιλογή για να χαλαρώσεις κι εσύ και εκείνοι. Θα τους δείξει ότι νιώθεις άνετα μαζί τους, και πως θέλεις όντως να τα «βρείτε». Είναι ευγενικό και – όπως όλοι ξέρουμε – το αλκοόλ φέρνει τους ανθρώπους κοντά.

Ανταπόδωσε την πρόσκληση

Αν ήσουν αγχωμένος που θα γνωρίσεις τους καλύτερους φίλους της, πιθανότατα το ίδιο άγχος θα έχουν κι εκείνοι. Λογικά κι αυτοί προσπάθησαν να είναι ο καλύτερος και πιο καθωσπρέπει εαυτός τους. Αν όλα πήγαν καλά, την επόμενη φορά πάρε εσύ την πρωτοβουλία και πρότεινε να βγείτε.  

 

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα