1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι διατροφή κάνει το κάθε ζώδιο;


Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να πεις για τα ζώδια.
ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΛΑ.
Αλήθεια, μια ματιά στο ιστορικό μας θα σε πείσει, έχουμε ξεψαχνίσει το ζήτημα “τα ζώδια κάνουν…” τόσο πολύ, που πλέον έχει μείνει μόνο το κόκαλο και ρουφάμε το γλυκό, γλυκό μεδούλι. Και μερικές φορές αυτό το μεδούλι φέρνει περίεργες ιδέες, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να τις πραγματοποιούμε.

Κι εσύ είσαι εδώ για να διαβάσεις ένα κείμενο με αστεία για διατροφή και ζώδια, οπότε αλήθεια, ό,τι ερώτηση θα είχες για εμάς, μπορείς να την κάνεις και στον εαυτό σου.

Κριός
Επειδή οι Κριοί έχουν εμμονή με το να είναι οι Άλφα του ζωδιακού κύκλου, έχουν εμμονή και με τις ανάλογες διατροφές. Οπότε έχουν δοκιμάσει Κέτο, έχουν δοκιμάσει Πάλεο, έχουν δοκιμάσει την κρεατοφαγία του Τζόρνταν Πίτερσον, κάποια στιγμή θα δοκιμάσουν και την πίκρα των εξετάσεων που λένε αυξημένη χοληστερίνη.

Ταύρος
Λατρεύουν το καλό φαγητό και δηλώνουν #foodies που σημαίνει κυριολεκτικά ότι θα φάνε οτιδήποτε αρκεί να είναι ακριβό.

Δίδυμοι
Διχασμένη προσωπικότητα και στο φαγητό (όπως και σε κάθε τι), οι Δίδυμοι είναι από τους ανθρώπους που δηλώνουν βίγκαν μέχρι να πιουν τρία ποτήρια παραπάνω και να χλαπακιάσουν ένα χοιροστάσιο ολόκληρο σε πίτσα.

Καρκίνος
Σπιτικό φαγητό, επειδή το σπιτικό φαγητό είναι υγιεινό και φτιαγμένο με αγάπη. Δεν εννοούμε ότι το φτιάχνουν, εννοούμε ότι το παραγγέλνουν.

Λέων
Το ζώδιο-ορισμός του “είμαι κουλ κορίτσι, πίνω μπύρες και τρώω μπέργκερ”. Άσχετα αν είναι κορίτσι ή αγόρι, η ενέργεια παραμένει ίδια.

Παρθένος
Αλήθεια δεν ξέρουμε τι γενίκευση να κάνουμε για τον Παρθένο σε αυτό το κείμενο, πόσο μάλλον να την κάνουμε αστεία. Οπότε θα γράψουμε την πρώτη λέξη που μας ήρθε στο μυαλό, ελπίζοντας ο στεγνός σουρεαλισμός της να είναι αρκετά αστείος από μόνος του: Ραπανάκια.

Ζυγός
Ξεκίνησε χορτοφαγία για την φάση, κατέληξε να περνάει φουλ ενοχλητική περίοδο που πόσταρε όλη την ώρα σφαγμένα ζώα για να σοκάρει τους κρεατοφάγους, σόκαρε ακόμα και τον εαυτό του με το πόσο χαμηλά έπεσε και τώρα επέστρεψε στην χορτοφαγία για την φάση.

Σκορπιός
Αυστηρός βιγκανισμός. Όχι για την φάση. Για την ιδεολογία (και για να έχει έξτρα λόγους να δικαιολογεί τα νεύρα του).

Τοξότης
Κάνει την ίδια διατροφή με τον Λέοντα, αλλά όχι για να αποδείξει κάτι.

Αιγόκερως
Αγαπά τις σαλάτες κάθε είδους και μπορεί να γίνει ιδιαίτερα πειραματικός με τα συστατικά που θα βάλει. Κρίμα που, όπως κάθε τι σχετικό με τους Αιγόκερους, δεν θα το μάθεις παρά μόνο αν περάσεις εκατό χρόνια μοναξιά μαζί του για να ψηθεί να σε βάλει στα ενδότερα (δηλ. να απαντήσει στο “Τι σαλάτα τρώτε, κύριε Ζεναρίδογλου;”).

Υδροχόος
Δεν έχει κάτι ενδιάμεσο: Είτε μιλιταριστικό, ακραίο βιγκανισμό, είτε πιτόγυρα έξω απ’ την εκκλησία την Μεγάλη Παρασκευή.

Ιχθείς
Και μιας και φτάσαμε στο τέλος αυτού του κειμένου και οι Ιχθείς πάντα έχουν την πιο καημένη παράγραφο (επειδή οι συντάκτες κουράζονται μέχρι να φτάσουν εδώ), θα πούμε ότι το ΑΙ δεν θα μπορούσε ποτέ να σκεφτεί το όνομα κύριος Ζεναρίδογλου, οπότε παρ’ τα, ΑΙ. Και οι Ιχθείς τρώνε ψάρια; Δεν ξέρουμε, ποιος Ιχθύς μοιράστηκε ποτέ αληθινές πληροφορίες για τον εαυτό του; Λολ.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα