1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6Κ/2023 ΑΣΕΠ – ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ VOUCHER 2024!!

ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6Κ/2023 ΑΣΕΠ (asep.gr) – ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ VOUCHER (vouchers.gov.gr) 2024!! – Μη χάσετε την ευκαιρία! 

ΝΕWS: Όπως έκανε γνωστό το ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της προκήρυξης 6Κ/2023 για την πλήρωση 160 θέσεων στα Σωφρονιστικά Καταστήματα και στις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες, υποβλήθηκαν συνολικά 14.184 αιτήσεις. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως περίπου ένας στους 88 υποψηφίους που έκανε αίτηση στην προκήρυξη έχει πιθανότητα διορισμού. Φυσικά, οι πιθανότητες αυτές αλλάζουν ανάλογα με τον κλάδο κάθε υποψήφιου, όπως φαίνεται αναλυτικά παρακάτω.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι, όπως σημειώνει το proson.gr, στην προκήρυξη 6Κ/2023 του ΑΣΕΠ μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η προκήρυξη προβλέπει την πρόσληψη, συνολικά, 160 ατόμων, μόνιμου προσωπικού, στα Σωφρονιστικά Καταστήματα (υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) και στις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες (υπουργείο Δικαιοσύνης)

Τα στατιστικά της προκήρυξης

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΑΣΕΠ και την αποκλειστική ανάλυση του Proson.gr από τις 14.184 αιτήσεις που υποβλήθηκαν συνολικά:

  • Οι 1.741 αφορούν την κατηγορία ΠΕ, όπου υπήρχαν διαθέσιμες 55 θέσεις εργασίας
  • Οι 2.833 αφορούν την κατηγορία ΤΕ, όπου υπήρχαν διαθέσιμες 74 θέσεις εργασίας
  • Οι 9.529 αφορούν την κατηγορία ΔΕ, όπου υπήρχαν διαθέσιμες 30 θέσεις εργασίας
  • Οι 81 αφορούν την κατηγορία ΥΕ, όπου υπήρχε διαθέσιμη μόνο 1 θέση εργασίας

Αυτό σημαίνει ότι ανά κατηγορία:

  • Ένας στους 31 υποψήφιους έχει πιθανότητα διορισμού στην κατηγορία ΠΕ
  • Ένας στους 38 υποψήφιους έχει πιθανότητα διορισμού στην κατηγορία ΤΕ
  • Ένας στους 317 υποψήφιους έχει πιθανότητα διορισμού στην κατηγορία ΔΕ
  • Ένας στους 81 υποψήφιους έχει πιθανότητα διορισμού στην κατηγορία ΥΕ

Όπως φαίνεται, παραδόξως, οι υποψήφιοι του κλάδου ΥΕ, όπου διαγωνίζονται για μία μόνο θέση, δεν είναι αυτοί που θα συναντήσουν τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό καθώς υποβλήθηκαν σχετικά λίγες αιτήσεις.

Οι υποψήφιοι που έχουν τις μικρότερες πιθανότητες διορισμού είναι αυτοί που ανήκουν στον κλάδο ΔΕ. 

Τα στατιστικά σε εικόνες

ΑΣΕΠ 6κ/2023
ΑΣΕΠ 6κ/2023
ΑΣΕΠ 6κ/2023

ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6Κ/2023 ΑΣΕΠ – ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ VOUCHER 2024!! – Δωρεάν διακοπές!

Ξεκίνησε την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 14:00 η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024», το οποίο περιλαμβάνει για πρώτη φορά αυξημένο κουπόνι διακοπών (voucher) αξίας έως και 400 ευρώ.

Οι δικαιούχοι που πληρούν τα νέα κριτήρια, θα μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 έως τις 23:59. Ειδικότερα, οι δικαιούχοι θα μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Η υπουργός Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, σημειώνει το tanea.gr, δήλωσε ότι φετινό πρόγραμμα «έχει ισχυρό κοινωνικό πρόσημο, με σημαντική στήριξη των δικαιούχων, αύξηση του εισοδηματικού κριτηρίου και ένταξη σε αυτό και νέων κατηγοριών – ειδικών κοινωνικών ομάδων».

Η ευρύτερη αξιοποίηση του προγράμματος, είπε η Ολγα Κεφαλογιάννη, θα ενισχύσει και τις ορεινές περιοχές της χώρας μας, που λειτουργούν κυρίως εκτός της καλοκαιρινής σεζόν.

Τι προβλέπεται

Το νέο πρόγραμμα που αποτελεί αναβαθμισμένη ψηφιακή εκδοχή του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2022», προβλέπει:

  • Αυξημένη επιδότηση 200€ ανά δικαιούχο (από 150€ που προβλέπονταν στο προηγούμενο πρόγραμμα).
  • Ποσό ύψους 300€ σε φυσικά πρόσωπα.
  • Επιδότηση 400€ υπάρχει για ΑμεΑ με αναπηρία από 67% και άνω και δικαιούχους με τέκνα ΑμεΑ με αναπηρία από 67% και άνω.

Η ανέπαφη εξαργύρωση του ποσού της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας που θα δοθεί στους δικαιούχους, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα κ.ά.) και σε κάθε προορισμό της χώρας, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Με τον τρόπο αυτό θα αποζημιώνονται άμεσα και οι πάροχοι (ξενοδόχοι κ.λπ.).

Η ανάλωση του ποσού της επιδότησης μπορεί να γίνει εφάπαξ ή σε δόσεις μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2024, ώστε να υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου.

Στο νέο πρόγραμμα δεν μπορούν να λάβουν μέρος επιλεγέντες ως δικαιούχοι στο πλαίσιο του Προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός 2024» της ΔΥΠΑ –ανεξαρτήτως από το εάν έκαναν χρήση ή όχι της παροχής– καθώς και οι κληρωθέντες του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2022», ανεξαρτήτως από το εάν έκαναν χρήση ή όχι της παροχής. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλεύονται τις «Συχνές Ερωτήσεις» στην ιστοσελίδα υποβολής αιτήσεων:  https://vouchers.gov.gr/tourism4all-2024

ΑΣΕΠ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΣΤΟ GOV.GR ΜΕ ΕΩΣ 200 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΜΗ

ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ – Έρχονται μεγάλες αλλαγές από το 2025 – Τι θα γίνει στα Βιολογικά

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ! ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ-ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Α21, ΚΕΑ!!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα