1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Συννεφιασμένη θα είναι η Καθαρά Δευτέρα με βάση τους μετεωρολόγους


Βαίνουμε πρόσω ολοταχώς στο πρώτο από τα δύο κολλητά τριήμερα του Μάρτιου –το άλλο είναι της 25ης Μαρτίου- κι η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε για την Καθαρά Δευτέρα στις 18 του μήνα. Θα θέλαμε ο καιρός να μας κάνει τη χάρη και να δείξει το καλοκαιρινό του πρόσωπο ώστε να μην επηρεάσει το πέταγμα των χαρταετών και τα πικνίκ που θα κατακλύσουν τη χώρα. Ο μετεωρολόγος του Open κ. Μαρουσάκης, ωστόσο συνέστησε το πέταγμα του χαρταετού να λάβει χώρα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, μέχρι το μεσημέρι, μιας και από το απόγευμα αναμένονται βροχές, τόσο στα ηπειρωτικά όσο και στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Παρόλα αυτά η γενικότερη μετεωρολογική εικόνα του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας δείχνει ότι ο καιρός αναμένεται ήπιος χωρίς να επηρεάσει την έξοδο των εκδρομέων.

Ακολουθεί η πρόγνωση της ΕΜΥ για την πρώτη μέρα του επερχόμενου τριημέρου, δηλαδή το Σάββατο 16-03-2024:

Αρχικά στα βορειοανατολικά και βαθμιαία στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή όμβρους. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε σχέση με την Παρασκευή.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα