1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Συμβουλές από έναν πατέρα προς την κόρη για τον γάμο με τον άνδρα των ονείρων της


Η δημοφιλής συγγραφέας Raquel Isabelle de Alderete μοιράζεται τις συστάσεις του πατέρα της για την εύρεση του ανθρώπου που θα την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Εμείς εδώ βρήκαμε αυτές τις ιδέες ότι είναι απλές αλλά είναι και τόσο αλήθεια που  έπρεπε να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Ένας άντρας πρέπει να είναι κάποιος που μπορεί να σε κάνει να γελάς

Μπορείς να βγαίνεις με ένα αγόρι που σε κάνει ευτυχισμένη αλλά να το παντρευτείς μόνο αν σε κάνει να πεθαίνεις από τα γέλια. Μπορείς να βγαίνεις με ένα αγόρι όταν σε βλέπει να πονάς πολύ αλλά να το παντρευτείς μόνο εάν μπορεί να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν κλαις με αναφιλητά.

Ο κόσμος δεν είναι ένα αγαθό μέρος. Θα αισθανθείς πολύ πόνο. Βεβαιώσου ότι είσαι με κάποιον που τον κάνει πιο υποφερτό. Το χιούμορ είναι μια εξαιρετική ένδειξη της νοημοσύνης. Η ζωή μπορεί να γίνει βαρετή. Βρες κάποιον που θα την κάνει πιο ενδιαφέρουσα.

Βεβαιώσου ότι έχει ουλές στο πίσω μέρος των χεριών του

Βεβαιώσου ότι έχει ουλές στο πίσω μέρος των χεριών του, αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι έχει εμπειρία από τσακωμό ή να φτιάχνει πράγματα με τα χέρια, και ότι τα χτυπήματα τον έμαθαν να υπερασπίζεται τον εαυτό του.

Θέλεις πάρα πολύ ψυχική δύναμη για να αντιμετωπίσεις κάποιον που δεν ήταν ποτέ παθιασμένος. Τα χέρια που είναι σκληρά είναι καλύτερα από τα μαλακά, έχουν γευτεί το αλάτι της γης. Είναι η απόδειξη ότι έχει ζήσει,ότι έχει δεχτεί χτυπήματα ξανά και ξανά. Οι άνθρωποι πληγώνουν τους άλλους. Μην τον παντρευτείς αν δεν μπορεί να χειριστεί ακόμη και μια μικρή φουσκάλα.

Πριν πεις ναι, δες τον θυμωμένο, φοβισμένο, άρρωστο. Το στρες αλλάζει τον άνθρωπο.

Μάθε αν πίνει και αν ναι, μέθυσε τον για να μάθεις τις σοβαρές σκέψεις του. Ανακάλυψε τους εθισμούς του. Δες αν σε βάζει πάνω από αυτούς. Δεν μπορείς να αλλάξεις τους ανθρώπους κοριτσάκι. Δεν αλλάζουν εύκολα.Αν μισείς το πώς ενεργεί τώρα, θα είναι πολύ χειρότερα μετά από οκτώ χρόνια. Μπορεί να τον αγαπάς πολύ αλλά δεν αλλάζει ότι μερικοί άνθρωποι απλά δεν ταιριάζουν.

Εμπιστέψου το ένστικτό σου

Αν σε κάνει ποτέ να αισθανθείς ανασφαλής,δεν υπάρχουν δικαιολογίες, απλά να σηκωθείς και να φύγεις. Καλύτερα ασφαλής παρά να το μετανιώσεις.

Αν βάζει τα χρήματα πάνω από εσένα, αυτός θα σε ρίχνει όλο και πιο κάτω στην λίστα του μέχρι να γίνεις η τελευταία προτεραιότητα του.

Είναι άλλο πράγμα να μην μπορεί να αντέξει οικονομικά αυτό που θέλεις και είναι άλλο πράγμα να έχει τα χρήματα αλλά να μην αγοράζει ούτε ένα σουβλάκι. Τα χρήματα και η αγάπη είναι εχθροί. Βεβαιώσου ότι είσαι πιο σημαντική από τα χρήματά του.

Πώς ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει τα ζώα είναι ένας καλός δείκτης για το πώς αντιμετωπίζει τα παιδιά

Αν δεις και σηκώσει χέρι σε σκυλί, μάζεψε τα πράγματα σου σε μια μικρή μαύρη τσάντα.  Τα ζώα στη χειρότερη περίπτωση τους είναι μόνο το μισό ενοχλητικά από ένα μικρό παιδί στην καλύτερη συμπεριφορά του. Τα παιδιά σας θα είναι όμορφα αλλά θα συμπεριφέρονται άσχημα. Το ίδιο ισχύει και για τους σερβιτόρους και τις σερβιτόρες. Αν είναι αγενής προς αυτούς που εργάζονται για τον κατώτατο μισθό, αυτό λέει πολλά για το πώς βλέπει τον εαυτό του. Η υπομονή είναι σπάνια και τόσο σημαντική. Αν αυτός δεν είναι επιεικής σε ένα σκυλί, δεν είναι καλός για τα παιδιά σου.

Αν δεν σε θαυμάζει, δεν σου αξίζει

Είσαι το κοριτσάκι μου και έχεις γεννηθεί τέλεια. Αν δεν μπορεί να το δει αυτό, τόσο το χειρότερο για αυτόν. Υπάρχει κάποιος που θα βλέπει τα ελαττώματα σου σαν τροφή για την καρδιά του. Να είσαι δυνατή. Αν σου ζητά να αλλάξεις, να είσαι σαν την πέτρα των γενεθλίων σου, ακλόνητη. Είσαι θαυμάσια ακριβώς όπως είσαι.

Πηγή

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα