1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Στην Μύκονο ψάχνουν μοντέλα για κράχτες στις ξαπλώστρες


Το ζήσαμε κι αυτό: Στη Μύκονο εμφανίστηκε αγγελία για δουλειά, στην οποία ζητούνται μοντέλα να κάθονται στην πρώτη ξαπλώστρα σε παραλία της Μυκόνου, και να ανεβάζουν με αυτό τον τρόπο την τιμή.

Η αγγελία δημοσιεύτηκε στο Facebook, και πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις όταν προβλήθηκε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, στην αγγελία αναφέρεται ότι παρέχεται μισθός, καθώς και διαμονή και φαγητό.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του Star που παρουσίασε το ρεπορτάζ με τίτλο «ζητούνται ωραίες κοπέλες-μοντέλα για την πρώτη ξαπλώστρα – κύμα σε ρόλο κράχτη», πολλές φορές στις πρώτες ξαπλώστρες κάθονται διάσημες όμορφες γυναίκες και άντρες. Έτσι, ανεβαίνει και το κόστος της διπλανής ξαπλώστρας.

Ωστόσο, όπως δήλωσε δημοσιογράφος από τη Μύκονο, «η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Σε πολύ ακριβά εστιατόρια, δεν ισχύει αυτό. Υπάρχουν σίγουρα κάποια VIP πρόσωπα, influencer που λέμε, που διαφημίζουν όλα τα μαγαζιά σε πολλά παραλιακά μέρη της Ελλάδος, αλλά νομίζω ότι το μαρούλι πέφτει για να το πω απλά. Τα χρήματα θα πάνε στο ταμείο» σημείωσε.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα