1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Σε ποιο νησί να πας διακοπές, βάσει του ζωδίου σου


Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες από τις διακοπές του. Χαλάρωση, διασκέδαση, ατέλειωτο κοπάνημα μέχρι το πρωί και μπόλικο φλερτ στην παραλία. Και επειδή έχουμε – ευτυχώς – πολλά και πανέμορφα νησιά, σίγουρα κάποιο θα καλύπτει τις δικές σου, συγκεκριμένες ανάγκες. Ή έστω τις ανάγκες του ζωδίου σου.

Κριός
Έχεις όρεξη για περιπέτεια και σε χαρακτηρίζει ένα πάμε-κι-ό,τι-βγει πνεύμα, άρα μάλλον σε βλέπουμε για Ικαρία. Μπορείς να χαλαρώσεις, να κάνεις μηδέν πρόγραμμα αλλά και πάλι να περάσεις καλά, και να κάνεις και μικρές εκδρομές στην φύση.

Ταύρος
Θέλεις κάτι χαλαρό, αλλά θες και το γκλαμ σου. Και τα θες αυτά τα δύο ταυτόχρονα, οπότε θα σου πούμε να ανοίξεις έναν χάρτη της Κρήτης και να διαλέξεις. Οι παραλίες είναι σούπερ, η ζωή πολύ καλή αλλά δεν θα φας κατάμουτρα την φασαρία άλλων νησιών.

Δίδυμοι
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πράγμα για το οποίο κανονίζεις διακοπές – ας μην κοροϊδευόμαστε, μεταξύ μας είμαστε.

Καρκίνος
Είναι περίεργο να προτείνεις προορισμό για διακοπές σε έναν Καρκίνο, επειδή και παντρεμένος με παιδί να μην είναι, σε τέτοιο μέρος θα προτιμούσε να πάει. Οπότε εμείς θα σου πούμε να πας στην Πάτμο, που θα καταφέρεις να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στο οικογενειακό και στο “ναι, αλλά έχω ακόμα ζωή”.

Λέων
Θα σου προτείνουμε την Κέρκυρα, επειδή οι παραλίες της είναι εκπληκτικές και σούπερ Instagrammable. Τα ηλιοβασιλέματά της θα είναι αρκετά για να γεμίσεις τις μπαταρίες του μυαλού σου με ομορφιά και να αντέξεις ακόμα ένα φθινόπωρο.

Παρθένος
Διάλεξε Δωδεκάνησο, χρειάζεσαι απόσταση από τους πάντες και τα πάντα. Σου προτείνουμε Κάρπαθο, να γίνεις για λίγο ένα με την φύση και να μην ακούς παντού τον τουριστικό βόμβο.

Ζυγός
Κι εσένα θα σε στείλουμε Δωδεκάνησα, αλλά θα προτιμήσουμε την Κω. Έχει περισσότερο τζέρτζελο, άρα και περισσότερες ευκαιρίες να επιδοθείς στο αγαπημένο σου καλοκαιρινό σπορ: Το φλερτ με ό,τι κινείται.

Σκορπιός
Η φάση είναι Μυ, κο, και νος. Εκφράζει την προσωπικότητα του Σκορπιού από κάθε πιθανή άποψη αυτό το νησί και οι θρυλικές διακοπές του.

Τοξότης
Θέλεις να σκαρφαλώνεις, θέλεις να κοιμάσαι, θέλεις να γυρίσεις στο σπίτι με το δέρμα καμένο και ξαναγεννημένο από ήλιο, αλμύρα και εκούσια κακουχία. Στη Σαμοθράκη θα το βρεις αυτό και θα περάσεις τέλεια.

Αιγόκερως
Ποιες διακοπές; Ποιος έχει χρόνο για διακοπές; Θα κλείσεις ένα τριήμερο (μαξ) στην Αίγινα και θα προσπαθήσεις να συμπιέσεις το άδειασμα εγκεφάλου που θα έκανες σε ένα διβδόμαδο. Θα κουραστείς επιπλέον για να ξεκουραστείς δηλαδή. Οι Αιγόκεροι είστε περίεργα πλάσματα.

Υδροχόος
Η Λήμνος είναι παράξενο νησί, έχει παράξενα μέρη (αλήθεια, έρημος μες στην Ελλάδα και θα στέλναμε τον προτο-χίπστερ Υδροχόο αλλού;) και θα σου κάτσει κουτί με την ανάγκη που έχεις να αποφεύγεις κόσμο. Για διάφορους λόγους, η Λήμνος παραμένει περήφανα αντι-τουριστική.

Ιχθείς
Θες να απομονωθείς και να ησυχάσεις… μέχρι να βραδιάσει και να σκεφτείς ότι θέλεις να πιεις και να τα σπάσεις όλα. Και η Σύρος είναι ένα νησί που θα σου τα προσφέρει αυτά τα δύο, με κάποιον μαγικό τρόπο.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα