1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Σε μποϊκοτάζ ενάντια σε Unilever και Procter & Gamble καλεί το ΙΝ.ΚΑ.


Να μην αγοράσουμε κανένα προϊόν των πολυεθνικών Unilever και Procter & Gamble από τις 13 ως τις 19 Νοεμβρίου μας καλεί το Ινστιτούτο Καταναλωτή, με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε σήμερα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά από τα πρόστιμα που επέβαλε η κυβέρνηση σε δύο πολυεθνικές για υπερβολικό κέρδος, το ΔΣ του ΙΝ.ΚΑ. αποφάσισε και καλεί τους καταναλωτές σε μποϊκοτάζ κατά των εταιρειών Unilever και Procter & Gamble από 13 έως κι 19 Νοεμβρίου 2023.

Η δύναμη του πολίτη καταναλωτή είναι η αντίδραση και αντίσταση κατά αυτών που αισχροκερδούν, κερδοσκοπούν και βιάζουν το εισόδημά μας.

Είναι τα μεγαλύτερα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί ποτέ στην Ελλάδα για υπερβολικό κέρδος. Είναι η πρώτη αντίδραση των πολιτών καταναλωτών μετά και από τις δηλώσεις του κυρίου Πρωθυπουργού πως η Ελλάδα δεν είναι ΜΠΑΝΑΝΙΑ.

Από 13 Νοεμβρίου 2023 και έως 19 Νοεμβρίου 2023 μποϊκοτάζ αγοράς προϊόντων των εταιρειών Unilever και Procter & Gamble».

Ενδεικτικά, προϊόντα της Unilever είναι η μαγιονέζα Hellmann’s, τα παγωτά Ben & Jerry’s, Carte d’ Or και Cornetto, το Cajoline, το Axe, τα προϊόντα Dove, το τσάι Lipton και τα απορρυπαντικά Skip και ΟΜΟ. Δες τα όλα εδώ. 

Προϊόντα της Procter & Gamble είναι τα απορρυπαντικά Tide, Ariel και Lenor, οι σερβιέτες Always, τα σαμπουάν Pantene, Head & Shoulders και Herbal Essences, οι οδοντόκρεμες Crest και Oral B, και το αποσμητικό Old Spice. Αναλυτικός κατάλογος εδώ. 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα