1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Σασμός: Εμφάνιση έκπληξη στο γλέντι του Αντώνη


Στο εκατοστό τριακοστό έκτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς «Σασμός», θα δούμε πως οι υποψίες της Καλλιόπης για πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρώς αναστατώνουν τον Παύλο. Δείτε στο www.happytv.gr όσα θα δούμε στο 136ο επεισόδιο της σεζόν.

Σασμός επεισόδιο 136 – β κύκλος. Ο Ευθύμης αντιμετωπίζει τον Μαθιό στα ίσα, λέγοντάς του ότι γνωρίζει πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική κατατρύχεται από αμφιβολίες για τον αγαπημένο της. Το γλέντι για την ανάρρωση του Αντώνη ετοιμάζεται στην πλατεία του χωριού. Η Άσπα αλλάζει στάση απέναντι στον Αστέρη, ενώ οι υποψίες της Καλλιόπης για πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρώς αναστατώνουν τον Παύλο. Η ώρα της μεγάλης γιορτής για τον Αντώνη φτάνει. Ο Βασίλης Σκουλάς δίνει τον τόνο σε ένα γλέντι, από το οποίο δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις. Ο Αστέρης και ο Μαθιός καλούνται να λάβουν τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής τους. Και ενώ για τον έναν, αυτή θα φέρει χαρά, για τον άλλο θα σημάνει τον όλεθρο.

Ημέρα προβολής επεισοδίου: Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Στο προηγούμενο άρθρο – επεισόδιο διαβάσαμε πως:

  • Ο Μαθιός υποκύπτει στην πρόσκληση του εχθρού του και πηγαίνει να αναμετρηθούν.
  • Το χτύπημα στο Μύρο έχει επηρεάσει τους πάντες και η Άσπα καταλαβαίνει πια την αγάπη που νιώθει γι’ αυτόν.
  • Ο Αστέρης έχει μια συζήτηση με τον Παύλο και σκέφτεται να τα ξαναβρεί με την Αργυρώ.
  • Το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης φτάνει στα χέρια του Αντώνη.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα