1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα περάσουν τα ζώδια το Πάσχα;


Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους να αγαπά ή να μισεί το Πάσχα. Κάποιες μέρες τις αγαπάμε όλοι επειδή είναι αργίες, κάποιες μέρες ίσως δεν τις παλεύουμε επειδή έχουμε να συναντήσουμε όλο το σόι. Και προφανώς το ζώδιο έχει να κάνει με αυτά – τουλάχιστον σε αυτό το κείμενο.

Αυτές είναι οι προβλέψεις μας για τα αστέρια και τις ημέρες του Πάσχα. Με χιούμορ, το λέμε από πριν.

Κριός
Θα γίνει ανυπόφορος στο οικογενειακό τραπέζι προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή και να πει τις ιστορίες του. Κανείς δεν θα ενδιαφέρεται αρκετά, που θα τον οδηγήσει στο να ταυτιστεί με τον Ιησού και να ζήσει μια μικρή κρίση ταυτότητας/διασχιστικό επεισόδιο.

Ταύρος
Κατσίκι, κοκορέτσι, ό,τι κι αν έχει το μενού θα περάσει από το πιάτο του. Δεν τον αφορά η κοινωνικοποίηση, δεν τον αφορά το Πάσχα, τον αφορά μόνο ότι είναι δικαιολογία για κραιπάλιασμα.

Δίδυμοι
Είναι ευκαιρία για χαλάρωση, όπως κάθε άλλη αργία. Θα κάνει σχέδια με οικογένεια και τελευταία στιγμή θα ακυρώσει επειδή θέλει να μείνει σπίτι και να δει για 8η φορά το Office.

Καρκίνος
Θα δει για 38η φορά τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, θα βάψει αυγά, θα πάει Μεγάλη Παρασκευή να αναστενάξει με την Περιφορά, την Κυριακή του Πάσχα θα νιώσει την λύτρωση και μετά θα είναι σε φάση “Α, δεν έκανα κάτι διασκεδαστικό αυτές τις μέρες, ξέχασα”.

Λέων
Θα κάνει μόνο διασκεδαστικά πράγματα αυτές τις μέρες, κατά προτίμηση με κόσμο που δεν είναι η οικογένειά του. Θα πει ότι κάνει ένα δώρο στον εαυτό του στην μορφή διακοπών από τους πάντες και τα πάντα. Απλά βαριέται να δει συγγενείς.

Παρθένος
Έχει μάθει όλες τις νέες και χιπ τεχνοτροπίες για να κάνεις το κοκορέτσι σου πιο σύγχρονο, θα φέρει στο τραπέζι κάτι που θα θυμίζει ταμπουλέ αλλά δεν θα είναι ταμπουλέ, επίσης θα σπάσει νεύρα κάνοντας προκλητικά άθεες δηλώσεις χωρίς βαθύτερο στόχο.

Ζυγός
Είναι ο μόνος που θα πάρει σοβαρά τις χιπ συμβουλές για το κοκορέτσι, και αυτό σημαίνει ότι θα περάσει τον περισσότερο χρόνο να υπερασπίζεται τον Παρθένο από τα υπόλοιπα άτομα στον χώρο που θέλουν να τον σκοτώσουν.

Σκορπιός
Δεν πρόκειται να δώσει σημασία στο Θείο Πάθος, επειδή τα δικά του πάθη είναι πιο σημαντικά. Σε αυτό το ζώδιο η ταύτιση με τον Ιησού έχει γίνει προ πολλού, είναι χρόνιο πρόβλημα.

Τοξότης
Κυριολεκτικά ο μόνος ήρεμος άνθρωπος που θα δεις στο οικογενειακό τραπέζι, κι αυτό επειδή τον έφεραν και δεν ξέρει τι να κάνει. Βρες τον σε ήσυχο μέρος να καπνίζει όταν ανάψουν τα αίματα για να δημιουργήσετε συμμαχία.

Αιγόκερως
Έχει κλείσει το κινητό του από τώρα, δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβή πρόβλεψη.

Υδροχόος
Θα το παίζει επαναστάτης σιγοντάροντας τις άθεες δηλώσεις του Παρθένου, αλλά στην πραγματικότητα το κάνει για να μην προσέξει κανείς ότι έχει χλαπακιάσει και τα μαχαιροπίρουνα.

Ιχθείς
Τα Χριστούγεννα έλεγε “χρονιάρες μέρες”, οπότε τώρα λέει “αυτές τις Άγιες Μέρες” – και είναι με κεφαλαία επειδή το ξέρεις πως στο μυαλό τους το προφέρουν με κεφαλαία – και οτιδήποτε βρίσκεται γύρω από αυτές τις δύο φράσεις είναι συνήθως ανυπόφορο. Ο κόσμος θα απομακρύνεται όταν αρχίζει να μιλάει.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα