1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Tα ψέματα που επιτρέπεται να πεις στο πρώτο ραντεβού


Το άγχος και η ένταση που υπάρχουν σε ένα πρώτο ραντεβού πολλές φορές σας κάνουν να μην ευχαριστιέστε καθόλου τη βραδιά. Κάπου εδώ ερχόμαστε εμείς για να σας πούμε πως υπάρχουν κάποια ψέματα που επιτρέπεται να τα πείτε στο πρώτο ραντεβού και δεν θα επηρεάσουν καθόλου το μέλλον της σχέσης σας.

#1. «Ήσουν ο πρώτος άνθρωπος που παρατήρησα σε εκείνο το πάρτι (ή μαγαζί ή σπίτι κλπ)»

Για ποιο λόγο να μην κάνεις το άτομο που έχεις απέναντί σου να νιώσει πως τον ξεχώρισες; Αυτό είναι ένα αθώο ψέμα που μπορείς να πεις και δεν πρόκειται να βλάψει τη σχέση σας.

#2. «Η οικογένειά μου είναι μια χαρά, μου αρέσει η δουλειά μου και γενικά η ζωή μου είναι υπέροχη»

Ό,τι και αν του πεις σε αυτό το πρώτο ραντεβού σχετικά με τη ζωή σου καλό θα ήταν να είναι μόνο θετικές δηλώσεις. Άφησε τα πιο βαριά προβλήματα για το 5ο ή 6ο ραντεβού.

#3. «Το τέλος του κόσμου θα έρθει με τη μάχη των ρομπότ με τα zombies»

Είναι οκ να λες ακραία πράγματα και αστείες ιστορίες αρκεί με κάποιον τρόπο να μεταφέρεις την κουβέντα σου και στο άτομο που έχεις απέναντί σου. Αν για παράδειγμα κάνεις αυτή τη δήλωση με τα ρομπότ και τα zombies φρόντισε να προσθέσεις στο τέλος κάτι του στιλ «Βλέποντας τα μάτια σου νιώθω πως ανήκεις στην ομάδα των zombies». Αν ο σύντροφός σου έχει χιούμορ θα εκτιμήσει αυτές τις αστείες δηλώσεις και ο πάγος ανάμεσά σας θα λιώσει.

#4. «Ήθελα και εγώ να δω αυτή την ταινία»

Είναι καλό σημάδι για ένα πρώτο ραντεβού να του δείξεις ότι έχετε κάποια κοινά. Αν μιλήσει για κάποια ταινία μπορείς να πεις πως θα ήθελες να τη δεις ακόμα και αν δεν έχεις ακούσει ποτέ ξανά στη ζωή σου τον τίτλο αυτής της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα: 5 tips για να σταματήσεις να τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου – Τα tricks που θα αλλάξουν τελείως τη σχέση σας

Τα 4 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες που βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση

5 σημάδια που δείχνουν πως εσύ κάνεις κουμάντο στη σχέση σας (και πώς να επαναφέρεις την ισορροπία)




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα