1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περιποίηση

Πώς θα καταπολεμήσεις τις ξηρές άκρες στα μαλλιά σου; Let us show you the way!


Οι ταλαιπωρημένες άκρες μπορεί να αποτελούν καθημερινότητα για πολλές γυναίκες, αφήνοντας τα μαλλιά να φαίνονται θαμπά και αφυδατωμένα. Όμως, μην ανησυχείς, οι ειδικοί του κόσμου της ομορφιάς έχουν όλες τις συμβουλές και τα tips που χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις τη ρουτίνα της περιποίησης των μαλλιών σου και να καταπολεμήσεις την ξηρότητα στις άκρες μία για πάντα. Ετοιμάσου λοιπόν να ανακαλύψεις τον δρόμο των μεταξένιων, λαμπερών και χωρίς φριζάρισμα μαλλιών!

1. Υγιεινή Διατροφή για Υγιή Μαλλιά

Η ομορφιά ξεκινά από μέσα προς τα έξω. Το πιο όμορφο κλισέ λοιπόν, μάντεψε… Ισχύει και εδώ! Μια πλούσια διατροφή σε βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά θα θρέψει τα μαλλιά σου από τη ρίζα έως τις άκρες και θα τα βοηθήσει να βγάλουν προς τα έξω τη λάμψη που πάντα έκρυβαν. Ακόμα, ενσωμάτωσε φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνες και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα στη διατροφή σου και δες τη δομή και το shape των μαλλιών σου να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα .

2. Ενυδατωμένα και ενδυναμωμένα μαλλιά; Ναι, με τα κατάλληλα προϊόντα!

Επένδυσε σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών που σχεδιάστηκαν ειδικά για την ενυδάτωση και την ενίσχυση των άκρων. Σαμπουάν και conditioner με ενυδατικά συστατικά όπως αλόη βέρα, κερατίνη και ελαιόλαδο θα βοηθήσουν στην επαναφορά της υγιούς υφής των μαλλιών σου. Μία φορά τη βδομάδα – μετά το σαμπουάν και το conditioner – άπλωσε την αγαπημένη σου μάσκα μαλλιών και άσε τα υπόλοιπα να τα κάνει εκείνη!

3. Μην αναβάλλεις το ραντεβού στο κομμωτήριο.

Μπορεί μέσα στο απαιτητικό μας πρόγραμμα οι συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο να μην είναι ό,τι πιο εύκολο… Όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι άπαξ και τις βάλεις στο πρόγραμμά σου, θα δώσει σε εσένα και τα μαλλιά σου μια αίσθηση ανανέωσης. Προγραμμάτισε λοιπόν, τακτικά ραντεβού για να αφαιρέσεις τις ταλαιπωρημένες άκρες και να δώσεις στα μαλλιά σου ανάσα. Επιπλέον, επένδυσε σε επαγγελματικά προϊόντα προστασίας από τη θερμότητα – πριν από το στέγνωμα και το ίσιωμα – για να προφυλάξεις τα μαλλιά σου από την υπερβολική ζημιά.

4. Κάθε εβδομάδα, εβδομάδα ενυδάτωσης.

Δώσε στα μαλλιά σου την αγάπη που τους αξίζει με εβδομαδιαίες θεραπείες ενυδάτωσης. Χρησιμοποίησε μάσκες μαλλιών για βαθιά ενυδάτωση για να αναζωογονήσεις την ταλαιπωρημένη δομή των μαλλιών σου και να τα βοηθήσεις να ανακτήσουν τη χαμένη ελαστικότητα και υγιή τους όψη.

5. Η Πολυτέλεια της Περιποίησης

Τα μαλλιά που έχουν πληγεί από τις ξηρές άκρες χρειάζονται λίγη παραπάνω αγάπη και φροντίδα. Γι’ αυτό επίλεξε έναν επανορθωτικό ορό ή μάσκα με υαλουρονικό οξύ, κερατίνη και πρωτεΐνες που ενισχύουν τη δομή της τρίχας. Εφάρμοσε τα προϊόντα αυτά τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και άφησέ τα να δράσουν για λίγα λεπτά προτού τα ξεβγάλεις με μπόλικο νερό.

Μία εξαιρετική επιλογή για ταλαιπωρημένα μαλλιά με άκρες που σπάνε είναι η μάσκα επανόρθωσης της Garnier, BOTANIC THERAPY HONEY TREASURES HAIR REMEDY. Δες τώρα τα μαλλιά σου να αλλάζουν βδομάδα με τη βδομάδα ενώ παράλληλα σκέφτεσαι το περιβάλλον, καθώς το προϊόν αυτό αποτελεί ένα από τα καλύτερα όσον αφορά το αντίκτυπο που έχει.

 

 

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα