1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περιποίηση

Η τέχνη του να έχεις πάντα το τέλειο μακιγιάζ


Από το πρωινό σου μακιγιάζ– που κάνεις σχεδόν με κλειστά τα μάτια για να πας στη δουλειά σου – μέχρι το πιο βραδινό μακιγιάζ για τις βόλτες σου, ένα πράγμα αναζητάς, να έχει διάρκεια και να είναι αψεγάδιαστο. Το μυστικό; Για αψεγάδιαστο μακιγιάζ, χρειάζεσαι αψεγάδιαστο καμβά. Για τον λόγο αυτό, το primer αποδεικνύεται σαν το απόλυτο αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία τσάντα μακιγιάζ.

Είναι ίσως και το μυστικό που κρύβεται πίσω από την αψεγάδιαστη επιδερμίδα των αστέρων του κόκκινου χαλιού, και σήμερα, θα ανακαλύψουμε γιατί είναι essential να ενταχθεί στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς.

Η Βάση της Τέλειας Επιδερμίδας

Προτού όμως αρχίσουμε να συζητάμε για το μαγικό του primer προσώπου, ας μιλήσουμε για τον πυρήνα της ομορφιάς – την επιδερμίδα μας. Κάθε flowless μακιγιάζ ξεκινάει από τη φροντίδα που δείχνεις στην επιδερμίδα σου και στη συνέχεια με την αψεγάδιαστη βάση που δημιουργείς, δηλαδή το πρόσωπό σου. Εδώ, είναι που το primer έρχεται να διώξει οποιοδήποτε «ψεγάδι» και να σώσει την κατάσταση! Δημιουργεί μια απαλή και ομοιόμορφη επιφάνεια, που προετοιμάζει την επιδερμίδα σου για την εφαρμογή του μακιγιάζ και είναι το πρώτο βήμα προς την επίτευξη της αψεγάδιαστης επιδερμίδας που πάντα ονειρευόσουν. Τώρα, άπλωσε ένα make up για ελαφριά κάλυψη και ο τέλειος καμβάς – δηλαδή το πρόσωπό σου – είναι έτοιμος.

Extra tip:
Για το κλασσικά εικονογραφημένο – αλλά αγαπημένο natural look, αφού απλώσεις τη σωστή βάση στο πρόσωπό σου και συνέχεια το make up, συμπλήρωσε το μακιγιάζ σου με το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν και ετοιμάσου για σαγήνη.

Το Μαγικό του Primer

Οι επιδράσεις του είναι πολλές και εντυπωσιακές. Καταρχάς, δημιουργεί μια αόρατη ασπίδα που προστατεύει την επιδερμίδα σου από την αυξημένη έκθεση στις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος, όπως η ρύπανση και οι υπεριώδεις ακτίνες.

Επιπλέον, λειτουργεί σαν μαγικό φίλτρο που μειώνει την εμφάνιση των πόρων και των ρυτίδων. Αυτό δημιουργεί την αίσθηση ενός επιπλέον, φυσικού δέρματος, χωρίς ατέλειες.

Το Primer και το Μακιγιάζ

Όταν προετοιμάζεις την επιδερμίδα σου με μία καλή βάση προσώπου, το μακιγιάζ σου εφαρμόζεται ομοιόμορφα και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου με φυσικότητα. Έτσι, τα προϊόντα μακιγιάζ που έχεις επιλέξει, διαρκούν περισσότερο και προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμά τους.

Επιπλέον, εκείνες τις μέρες που ανησυχείς για τον καιρό και την υγρασία, το primer είναι εκείνο που αποτρέπει το μακιγιάζ από το να “λιώσει” και διατηρεί τη φρεσκάδα και τη λάμψη του προσώπου σου αναλλοίωτη.

Η Επιλογή του Primer

Όταν επιλέγεις μία βάση προσώπου είναι σημαντικό να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει στον δικό σου μοναδικό τύπο επιδερμίδας. Υπάρχουν πολλές επιλογές, από ματ φινίρισμα μέχρι λάμψη, καθώς και ειδικά για την αντιγήρανση και τη μείωση των ρυτίδων μέχρι την εξισορρόπηση της απόχρωσης της επιδερμίδας σου.

Ανακάλυψε το PRIME LAB Pore Minimizer primer που καλύπτει τους πόρους, δημιουργώντας μία λεία βάση για να απλώσεις το makeup σου και στη συνέχεια το διατηρεί σταθερό, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ακόμα, εάν ταλαιπωρείσαι με τη λιπαρότητα του προσώπου σου, η ιδανική λύση για σένα είναι το PRIME LAB Matte Setter που βοηθάει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας, αποτρέπει την εμφάνιση γυαλάδας στην επιδερμίδα και διατηρεί το μακιγιάζ σου άψογο, για 24 ώρες.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα