1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Πανεύκολο παγωτό σάντουιτς με 3 υλικά (Video) | Συνταγές



Πανεύκολα παγωτάκια σάντουιτς με μπισκότα Digestive καλυμμένα μερικώς, προαιρετικά με κουβερτούρα για να τα απολαύσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας τις καυτές μέρες του καλοκαιριού και όχι μόνο, σε όλες τις περιστάσεις. Μια εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη συνταγή που με τη βοήθεια του video θα μπορέσετε να φτιάξετε και όλοι εσείς οι αρχάριοι και να εντυπωσιάσετε με τα υπέροχα σπιτικά παγωτάκια σας όσους τα δοκιμάσουν.

Δείτε σε βίντεο πιο κάτω την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα

Υλικά συνταγής

  • 28-30 μπισκότα Digestive
  • 250 ml κρέμα γάλακτος πλήρης λιπαρών 35-36% λιπαρά, κρύα από το ψυγείο
  • 150 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 300 γρ. κουβερτούρα καλής ποιότητας ημίγλυκη (προαιρετικά)

Εκτέλεση συνταγής

  1. Μεταφέρετε τη κρύα κρέμα γάλακτος σε μπολ και τη χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να έχετε μια πηχτή σαντιγί που να κάνει πτυχές και να “στέκεται”. Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα στη σαντιγί και συνεχίζετε το χτύπημα με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
  2. Απλώνετε τα μισά μπισκότα σε ένα δίσκο, το ένα δίπλα στο άλλο. Βάζετε τη γέμιση σαντιγί-ζαχαρούχου σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής και το στρώνετε ισομερώς πάνω από κάθε μπισκότο (δείτε βίντεο). Από πάνω σκεπάζετε τη γέμιση με τα υπόλοιπα μισά μπισκότα και τα μεταφέρετε στη κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες για να παγώσουν καλά.
  3. Αν προτιμάτε τα παγωτάκια σας με επικάλυψη σοκολάτας, ψιλοκόβετε τη κουβερτούρα και τη λιώνετε σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συχνά, φροντίζοντας το νερό που θα πρέπει να σιγοβράζει στη κατσαρόλα να μην ακουμπά στο μπολ με τα κομματάκια σοκολάτας.
  4. Όταν λιώσει καλά την αποσύρετε από το μπεν μαζί και ρίχνετε σταδιακά από λίγη ποσότητα σε ένα μικρό ποτήρι που ίσα να χωράνε μέσα τα σαντουιτσάκια. Βουτάτε μέσα στη σοκολάτα το μισό παγωτάκι και μόλις καλυφθεί αφήνετε να χυθεί η περίσσια σοκολάτα και το μεταφέρετε σε δίσκο στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Τα ξαναβάζετε στη κατάψυξη να παγώσουν καλά πριν τα σερβίρετε.

Δείτε το video την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα 

Sintayes.gr,

Συνταγή: Πανεύκολο παγωτό σάντουιτς με 3 υλικά (Video)

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα